Balinalar Bu Altcoin Projesine Hücum Etti: Fiyat Fırladı!

Kriptoarena.com olarak daha önce aktardığımız üzere yapay zeka coin projeleri günden güne yükselmeye devam ediyor. Son olarak balinaların izdihamına uğrayan AI altcoin The Graph (GRT) yüzde 12 yükseliş yaşadı! İşte detaylar…

Büyük cüzdanların hedefinde popüler altcoin The Graph (GRT) var!

Haftalar süren satışların ardından, kripto balinaları GRT’de yeniden uzun pozisyonlar almaya başladı. Görünüşe göre bu, devam eden fiyat rallisi için çok önemli oldu. Santiment’in aşağıdaki grafiği, 10 milyon ila 1 milyar GRT token bakiyesine sahip kripto balinalarının varlıklarını önemli ölçüde artırdığını gösteriyor. Santiment verilerine göre 23 Mayıs ve 31 Mayıs tarihleri arasında, büyük altcoin balinaları varlıklarına 70 milyon GRT coin ekledi.

Bir diğer yandan yapay zeka coin’leri çevreleyen yükseliş hissiyatı göz önüne alındığında, büyük kurumsal yatırımcıların bir kez daha bu alana yöneldiği ortaya çıkıyor. Mevcut piyasa fiyatına göre kripto balinaları tarafından yapılan yeni yatırım yaklaşık 9,3 milyon dolar değerinde bulunuyor. Dahası, kripto balinaları blockchain alanında önemli bir etkiye sahip. Bu balina biriktirme çılgınlığı, diğer yatırımcıları da yükselişe geçmeye ikna edebilir.

Popüler altcoin GRT’ye olan talep artıyor

Bir diğer yandan yükseliş yönlü yatırımda bulunan yatırımcılar GRT’ye olan talebi artırmaya başladı. On-chain veriler, çeşitli kripto borsalarında GRT sahipleri tarafından verilen toplam alım/satım emirlerinin bir toplamını gösteriyor. Şu anda, GRT sahipleri 29,3 milyon GRT coin satın almak için emir vermiş durumda. Satıcılar ise yalnızca 22,9 milyon coin’i satışa sunmuş durumda.

Talep piyasa arzını aştığında, rekabet artar ve varlığın fiyatı üzerinde yukarı yönlü baskı oluşturur. Şu anda 6,2 milyon GRT’lik bir arz açığı bulunuyor. Uzmanlara göre alıcılar rekabeti yenmek için tekliflerini artırdıkça GRT fiyatının yükselmesi muhtemel gözüküyor. Sonuç olarak, balina işlemleri arasındaki birikim çılgınlığı ve borsalardaki arz sıkıntısı önümüzdeki günlerde daha fazla GRT fiyat artışını tetikleyebilir.

Uzmanların GRT fiyat tahminleri ve anlık fiyat durumu

Uzmanlara göre balina yatırımcıları arasındaki yükseliş faaliyeti göz önüne alındığında, GRT fiyatı önümüzdeki günlerde 0,18 dolara yükselebilir. Bununla birlikte, Global In/Out of The Money Around Price (GIOM) verileri, GRT’nin ilk büyük direnciyle 0,15 dolar civarında karşılaşacağını gösteriyor. Bir diğer yandan ortalama 0,15 dolarlık fiyatla 638 milyon GRT satın alan 13.220 yatırımcı bir satış duvarı oluşturabilir. Ancak, beklendiği gibi yükseliş momentumu devam ederse, fiyat 0,18 dolara doğru daha da yükselebilir.

Öte yandan, altcoin GRT beklenmedik bir şekilde kritik 0,10 dolarlık destek bölgesinin altına düşerse ayılar yükseliş The Graph fiyat tahminini geçersiz kılabilir. Ancak uzmanlara göre, ortalama 0,10 dolarlık fiyatla 1,52 milyar GRT satın alan 9.740 yatırımcı muhtemelen düşüşü önleyecektir. Pek olası olmasa da, bu destek seviyesi aşılırsa GRT 0,08 dolara doğru geri çekilebilir. Anlık olarak GRT 0.13 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!