Bakkt kritik tarihi açıkladı

Bakkt müşterileri 6 Eylülden başlayarak fiziksel olarak teslimli Bitcoin (BTC) vadeli işlemleri için fonlarını Bakkt platformuna yatırmaya başlayabilecekler.
28 Ağustosta en çok beklenen kripto ticaret platformu Bakkt Twitterdan yaptığı duyuruda Bakkt Warehouse müşterilerinin Bitcoinlerini Eylül ayı başında saklamaya başlayacağını açıkladı.

Saklama hizmeti Amerika Birleşik Devletlerinde 23 Eylül’de günlük ve aylık kripto vadeli işlemleri için platformun planlanan lansmanından haftalar önce başlayacak. Platform Bitcoinin fiziksel olarak uçtan uca düzenlenmiş piyasalar ve saklama altında teslim edilmesini sağlayacak.

Bakkt Trust Companynin bir parçası olan Bakkt Warehouse Bakkt’ın ana şirketi Intercontinental Exchange tarafından işletilen New York Borsası’nın aynı siber ve fiziksel güvenlik korumaları kullanılarak geliştirilmiş durumda.

Bakkt’ın fiziksel olarak teslim ettiği vadeli işlemler şirket uyumluluk sorunları nedeniyle platformun başlatılmasında birçok gecikmeyle karşı karşıya kaldığı için kripto topluluğundan büyük beklentilere konu olmuştu.

Comments (0)
Add Comment