Aurory (AURY) Nedir?

Aurory (AURY) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. AURY Coin oyun temelli bir Token projesidir. Ayrıca SOL üzerinde inşa edilen ve fütüristtik bir evrende geçen rol yapma oyunudur. Proje solo ve iki oyunculu farklı modlara sahip olan oyun da, rakiplerin yenilmesi durumunda oyuncular NFT’ler kazanmaktadır. Bu NFT’ler de stake edilebilmektedir.

Aurory projesinin amacı nedir?

AURY Coin, benzerleri gibi kazan-kazan temelli sistem üzerine inşa edilmiştir. Ayrıca oyunun kurucu ortağı, sanat yönetmeni ve yaratıcısı Yann Penno’dur. Operasyon lideri ise Paul Vadillo bu isimler projenin iki önemli yaratıcısıdır. Aynı zamanda retro fütüristtik bir evren oyuncular birbirleriyle farklı modlarda mücadele edebilmektedir. Oyundaki amaç ise kaybeden rakipler sonrasında çok oyunculu modda kullanılabilen NFT’ler olarak kazanılmaktadır.

Geleceği:

Proje geleceğin dünyasında oyun temelli Coin’lerin popülerliğinin giderek artması beklenmektedir. Özellikle başarılı projelerin NFT ve Token kazanma konusunda yatırımcılara imkan tanıması, kripto alanında yapılacak olan yatırımların eğlenceli ve kazançlı olmasını sağlamaktadır. 2022 yıl sonu için tahminler ise 0,006 dolar seviyelerinde olacağı yönündedir. Ayrıca uzun vadede kazanç potansiyelinin giderek artacağı da beklenmektedir.

Avantajları neler?

  • Proje güçlü bir altyapı üzerine inşa edilmiştir.
  • Ayrıca kazanç potansiyeli uzun vadede yüksektir.
  • AURY özellikle NFT ve Token kazanma imkanı sunmaktadır.
  • Aurory popülerliği arttıkça yatırımcılarını memnun edecektir.

Dezavantajları neler?

  • Piyasada benzer birçok sayıda oyun projesi bulunmaktadır.
  • Projenin kazanç potansiyeli olduğu kadar, risk oranları da yüksektir.

Aurory (AURY) nedir? Nasıl satın alınır?

AURY ile şu anda işlem yapılabilen borsalar; FTX, KuCoin, Bitget ve ZT’dir. Coin satın almak için ise aşağıdaki adımlar izlenmektedir:

Öncelikle ilk adım olarak AURY listeleyen borsaların web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonra hesap açma adımlarını tamamlayın. Daha sonra kimlik doğrulama ve onay süreçlerini de tamamlayıp, para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak istediğiniz bakiye tutarınca AURY Coin ile alım emri oluşturabilirsiniz. Güvenilir soğuk cüzdan hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!