ANTHONY POMPLİANO: LİGHTNİNG NETWORK 2019 YILINA DAMGA VURACAK!

Morgan Creek Digital Asset’in kurucusu Anthony Pompliano bir kripto para analisti Arjun Balaji ile birlikte CNBC Crypto Trader için yaptığı söyleşide genel olarak Bitcoin ve kripto para marketi hakkındaki düşüncelerini belirtti.

2019 yılı için Bitcoin’in kullanımına değinmek için konuşan Pompliano bunun ”birkaç farklı yol” ile yapılabileceğini söyledi Lightning Network teknolojisinin 2019 yılında çok öne çıkacağını söyleyen Pompliano bunun 10 aydan kısa bir sürede sıfır ödeme kanalından 18.000 ödeme kanalına yükseldiğini ve gerçek anlamda geçtiğimiz hafta sadece üç gün içerisinde bin ödeme kanalı eklediğini belirtti

İnsanların Lightning Network’u bilmesi ve anlaması ile bunun daha fazla yol kat edeceğini belirten  Pompliano ”açık bir şekilde”  ölçeklenebilirlik ve kullanılabilirlik açısından en hızlı büyüyen ağlardan birisi olduğunu ifade etti.

 Pompliano bunun yanı sıra aynı programda yaptığı bir açıklamasında kısa vadede kripto para rallisinin gerçekleşme ihtimali hakkında olumsuz ifadelere yer vermişti:

”Şu anda yatay bir seyir içinde olduğumuzu söylemek mümkün. Şu anda fiyatlara bakarsak bence bu seviyeler üç aşağı beş yukarı yıl boyunca göreceğimiz değerler olacak.”

Comments (0)
Add Comment