Ankr Coin (ANKR) Nedir? Nasıl Alınır?

Ankr (ANKR), bir web 3.0 projesidir. Merkezi olmayan internet web 3.0’ın geliştirilmesi için piyasaya sürülmüştür. Blockchain bulut altyapısını  Web 3.0’da sunmayı amaçlamıştır. ANKR Coin, d’App’ler oluşturarak ve staking işlemi yaparak Blockchain’in verimliliğinin artmasını hedeflemiştir. Ethereum altyapılı ve zincirler arası DeFi platformu olan bir projedir. ANKR, 2017 yılının Kasım ayında aynı zamanda şirketin CEO’su olan Chandler Song tarafından kurulmuştur. d’App ve DeFi sektörü ile ilgili bir çok protokolü kendi içinde barındırmaktadır. Proje, piyasada listelendiği günden beri, kaynakları kullanarak taşıyıcı bulut hizmetleri için yeni bir pazar yaratmıştır. Bu sayede kurumsal müşterilerine, bulut sağlayıcıları ve geliştiricilerine daha ucuz bir fiyata Blockchain node’larını dağıtılmasını sağlamaktadır. ANKR sahibi olan kulanıcılar ağ içerisinde rahat hareket etme imkanına sahiptirler. Bulut teknoloji sektörüne sağlam giriş yapan ANKR Coin’in sektörde Amazon ve Google gibi rakipleri bulunmaktadır. Bu yüzden, nasıl bir konumda yer alacağı bilinmemektedir.

Ankr Coin’in Fiyatı

Güncel olarak 1 ANKR Coin fiyatı 1.07 TL’dir. ANKR Coin son 24 saatte %7.48 değer kazanmıştır. Anlık CoinMarketCap sıralamasına göre kripto para piyasalarında 103.sırada yer almaktadır. Ayrıca, ANKR Coin’in 24 saatlik işlem hacmi 604.373.215 TL’dir. Piyasa değeri 8.225.774.249 TL. Dolaşımda olan arzı 8.162.899.378 ANKR Coin iken maksimum azami seviye arzı ise 10.000.000.000 ANKR Coin’dir.

ANKR Coin Avantajı ve Dezavantajı:

ANKR Coin, bir çok kripto para borsasında listelenmektedir. Farklı likiditeye sahip borsalar üzerinden alım-satım işlemi yapan kullanıcılara arbitraj kapsamında kâr sağlamaktadır. ANKR Coin’in en büyük dezavantajı bulut depolama sektöründe Amazon ve Google gibi güçlü rakiplerinin bulunmasıdır. Bu yüzden ayakta kalabilmek için sürekli rakiplerinden bir adım önde olması gerekmektedir. Rekabeti sağlayamadığı durumlarda yatırımcısına zarar sunabilmektedir. Ayrıca, 10 milyar toplam arza sahip olması ciddi bir risktir. Ani fiyat düşüşü yaşanabilir.

ANKR Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

ANKR Coin, Binance, Gate.io, Huobi Global, CoinBase Pro, Hotcoin Global, Bitget ve Bybit gibi popüler ve işlem hacmi geniş büyük borsalarda listelenmektedir. Öncelikle, yukarıda belirtilen ANKR Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz. Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz. Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız. Hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamlanmasının ardından, borsanın para yatırma menüsünden sizin için uygun olan yöntem ile hesabınıza para transferi gerçekleştiriniz. Son adımda ise, ANKR Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca ANKR Coin sahibi olabilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!