Analistten Çarpıcı Ripple Yorumu: Bu Seviyeler Geliyor!

Popüler anonim kripto para analisti ve trader’ı Credible, Ripple (XRP) ve bir merkeziyetsiz finans (DeFi) altcoin için ralli öngörürken ve Bitcoin’in (BTC) fiyatında bir miktar geri çekilme yaşanabileceğini söyledi.

Ripple yüzde 20’den fazla yükselebilecek mi?

Popüler kripto para analisti ve trader’ı Credible, 300 binden fazla Twitter takipçisine, Ripple (XRP)’ınn 1 dolar seviyesini kırıp geçmek için hazırlandığını ve şimdiden bu seviyeyi geçtiğini gördüğünü söyledi. Analist ayrıca sözlerine şunları da ekledi:

‘XRP’de şu anda benim ilgi alanımdayız. Şu an bulunduğumuz yerden birkaç cent daha düşük olabilir ama son analizime göre, bu bölgede bir dip oluşturup yükselmeye devam etmemizi bekliyorum.

Credible’ın 1 dolar hedefi Ripple (XRP)’nin mevcut fiyatlarından yüzde 20’nin üzerinde bir yükseliş yapması anlamına geliyor. Kripto para analisti ayrıca, eşten eşe ödemeler için halka açık bir ağ olan Hedera Hashgraph’da (HBAR) da yükseliş bekliyor. Credible, HBAR’ın 0,22 dolardan destekten sıçramasının ve 0,26 doların üzerindeki kısa vadeli hedefine yükselmesinin mümkün olduğunu söylüyor.

’HBAR’da son güncellememden bu yana haftalık arzı zorladık ve şimdi bir geri çekilme görüyoruz. Belirtildiği gibi, bir dibi onaylamak için bu bölgeyi geri almamız gerekiyor. 0,22-0,23 dolar bölgesinin üstünde tutunduğumuz ve ardından haftalık arzı geri almak için yeni bir girişimde bulunduğumuzu görmek istiyorum.

Analist Bitcoin’i de değerlendirdi

Ripple (XRP) ve HBAR’dan sonra, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için de değerlendirmelerde bulunan Analist Credible, BTC’nin zaman zaman 40 bin doların biraz altına düşse bile, hala yükseliş beklediğini ifade etti şunları sözlerine ekledi:

Yerel bir yüksek seviyeye ulaşarak 45 bin ila 47 bin dolar bölgesine kötü bir şekilde girdik ve şimdi beklendiği gibi düzeltme yapıyor gibi görünüyor. Bunun ne kadar derine ineceğinden emin değilim ama bence 38 bin ila 39 bin dolara kadar herhangi bir düşüş problem olmaz.

Ripple son 24 saatte yaklaşık 8,6’lık bir çıkış yaptı ve şuan fiyatı 0,835062 dolar seviyelerinden işlem görüyor. HBAR ise son 24 saatte yaklaşık 1,3 yükseldi ve fiyatı şuan 0,232001 dolar seviyelerinde. Bitcoin ise son 24 saatte yüzde 0,8 artış yaşadı ve fiyatı 42.580,31 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Daha fazla kripto para haberi için Kriptoarena.com web adresimizi ziyaret edebilirisiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!