Analiste Göre 5 Altcoin Ocak’ta Patlamaya Hazır

ABD enflasyon verisinin yüzde 7’ye yükseldiğinin açıklanmasının ardından lider kripto para Bitcoin 44.000 doların üzerine yükselirken bazı altcoin projeleri de yüzde 30’a yakın fiyat artışı kaydetti. Geniş kitleler tarafından takip edilen kripto para analisti Joe Parys piyasadaki bu eğilimin ardından 2022 yılında büyük yükseliş beklediği 5 altcoin’den bahsediyor. Kriptoarena.com olarak analistin yükseliş öngördüğü altcoin’leri inceliyoruz.

Moonbeam (GLMR) ve NFTLaunch (NFTL)

Analist Joe Parys’in yükseliş öngördüğü ilk altcoin projesi Moonbeam (GLMR) oluyor. Analiste göre bu proje, çok zincirli bir ekosistem yaratmayı hedeflediği için dikkat çekiyor. Ayrıca uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre geleceğin Blockchain sistemleri mevcut Blockchain’ler gibi ayrı ayrı çalışmayacak. Bunların yanı sıra Moonbeam, Polkadot (DOT) üzerinde Ethereum (ETH) uyumlu bir akıllı sözleşme parachain’i olarak nitelendiriliyor.

Analistin radarındaki bir diğer altcoin ise NFTLaunch (NFTL) oluyor. NFTLaunch, yatırımcılara, yaratıcılara ve işletmelere bir araya gelip birlikte başarılı olacakları bir yer sunmayı hedefliyor. Kripto para birimi ayrıca, alandaki en iyi NFT sanatçıları ile iş birlikleri kurmayı ve üst düzey NDO’ları topluluğa getirmeyi de amaçlıyor. Analiste göre NFTLaunch’ın deflasyonist bir yapı oluşturmaya çalışması Parys’in bu altcoin’in yükselmesini sağlayabilecek en önemli özelliklerinden birisi oluyor.

Altcoin projeleri ADAPad (ADAPAD), VelasPad (VLXPAD) ve WagyuSwap (WAG)

Parys’e göre yeni yılda patlamaya hazır bir başka proje olan ADAPad (ADAPAD), özünde Cardano’da yeni projeler için bir alan temin etmeyi hedefliyor. Analiste göre ADAPad’in hala düşüş eğiliminde olmasının sebebi giderek daha fazla altcoin projesinin piyasaya sürülüyor olması. Bununla birlikte kripto para biriminin ekibi çok yakında büyük projeleri ADAPad platformunda piyasaya sürmeyi amaçlıyor. Dolayısıyla bu gelişmeler token’ın yakın zamanda büyük artış yaşamasını sağlayabilir.

Analist Joe Parys’e göre 2022’de büyük bir yükseliş gösterecek bir diğer proje VelasPad (VLXPAD) oluyor. Bu altcoin kullanıcılara özel IDO’lara, stake ödüllerine ve çok daha fazlasına erişimi sağlayan deflasyonist bir launchpad token’ı olarak tanımlanıyor. Analistin listesinde son olarak, WagyuSwap (WAG) yer alıyor. Geliştiricilerden gelen açıklamalara göre WagyuSwap token’larını stake eden kullanıcılar yüzde 300 APY alacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!