Analist Shiba Inu (SHIB)’yu 1 Sente Taşıyacak 3 Faktörü Açıkladı

Piyasadaki bazı kişiler bu günlerde Shiba Inu (SHIB)’nun 0,01 dolara veya daha yüksek bir fiyata ulaşıp ulaşamayacağı konusunda spekülasyon yapıyor. Ancak analist Keith Speights, SHIB’in 0,01 dolara ulaşması için gerekenleri açıklıyor. İşte haberin detayları…

SHIB’in 0,01 dolara ulaşması için bazı katalizörlere ihtiyacı var

Analist Keith Speights’a göre popüler altcoin Shiba Inu (SHIB)’nun 0,01 dolara ulaşması için, gelişen bir genel kripto para piyasası olması gerekecek. SHIB için en büyük riskin yatırımcıların “riskten kaçma” zihniyetine geçebilmeleri olduğunu ifade eden Speights’a göre böyle bir ortamda, kripto yatırımcıları toplu olarak çıkışlara yönelebilir ve paralarını daha az riskli varlıklara koyabilirler. Ancak analiste göre genel olarak, SHIB’in kripto para birimleri için negatif bir piyasada 0,01 dolarlık bir fiyat elde etme ihtimali hiç yok denecek kadar az görünüyor.

Analist Speights’a göre SHIB’in yüzde 36.000’e yakın yükselebilmesi için hala bazı büyük katalizörlere ihtiyacı olacak. Analiste göre Robinhood’un SHIB’i listelemesi büyük bir destek sağlayabilir. Ancak Speights’a göre, altcoin’i 0,01 dolara çekmek tek başına yeterli olmaz. Bir katman-2 ağı olan Shibarium’un planlanan lansmanı da bir kıvılcım sağlayabilir. Analist, Shibarium’un SHIB’in üzerine inşa edildiği mevcut Ethereum Blockchain’iyle ilişkili tıkanıklığı ve yüksek ücretleri tespit edecek. Şimdiye kadar SHIB, oyun paraları için artan talebe katılmamasına rağmen bu durum 2023’ün başlarında değişebilir. Shiba Inu Games, birden fazla platformda piyasaya sürülecek çok oyunculu bir koleksiyon kart oyunu geliştirmek için Playside Studios’u tuttu. Analiste göre bu oyun, sonunda SHIB’in kendi metaverse’ünün yalnızca başlangıcı olacak.

Analiste göre Shiba Inu (SHIB)’nun fiyatının artması için zaman gerekiyor

Analist Speights’a göre son olarak Shiba Inu (SHIB)’nun zamana ihtiyacı var. Speights’a göre geçen yıl piyasaya sürülen altcoin’in, özellikle sadece 12 ay içinde, milyonlarca yüzdelik bir fiyat artışının yeniden gerçekleşmesini beklememek gerekiyor. Kriptoarena.com olarak daha önce de analizlerine başvurduğumuz memecoin’in fiyatının eğer mümkünse 0,01 dolara ulaşması için yıllar geçmesi gerekecek. Ancak analist, önümüzdeki birkaç yıl içinde diğer kripto para birimlerinin SHIB karşısında ivme kazanma olasılığı olduğunu da hatırlatıyor.

Kripto piyasasındaki durumu inceleyen analist Shiba Inu (SHIB)’nun yüzde 36 bin oranında yeniden yükseliş kaydetmesinin mümkün olmadığını düşünüyor. Speights, SHIB’in gelecekte önceden belirlenmiş bir seviyeye ulaşması mümkün olmasa da asıl önemli olanın altcoin’in sunduğu risk-getiri teklifi olduğunu düşünüyor. Piyasa değeri bakımından 15. sıraya gerileyen popüler memecoin yazım sırasında 0,000025 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!