Analist Ethereum Rakibi Altcoin ve ADA İçin Ciddi Yükseliş Bekliyor

Yakından takip edilen kripto para analisti Michaël van de Poppe, Ethereum rakibi altcoin Harmony (ONE) için iyimser bir tablo çizerken, Cardano (ADA) için yeni bir piyasa döngüsü öngördüğünü söyledi.

Analist, Harmony (ONE)’e dikkat çekti

Van de Poppe, 560.800 Twitter takipçisine, Harmony’nin direnç seviyesini geçerek mevcut 0.32 dolardaki fiyatından yüzde 71’lik bir ralliye hazır olduğunu belirtti. Harmony, merkeziyetsiz ekonomiyi güçlendirmeye odaklanan bir Blockchain projesidir. Analist, 0,50-ila 55 dolar seviyesine bir ralli ingörüyor. Uzmanın analiz listesindeki sıradaki altcoin Cardano. Van de Poppe yaklaşık dört ayda değerinin yüzde 50’sinden fazlasını kaybettikten sonra Bitcoin’e karşı yeni bir piyasa döngüsü başlatmış olabileceğini öne sürdüğü akıllı sözleşme Cardano için de boğa koşusu ön görüyor. Analist, “Yeni döngü başladı mı? Oldukça iyi görünüyor.” açıklamasını yaptı. ADA, devasa bir ralliden sonra son 24 saatte tekrar ivme kaybetti.
 Van de Poppe’nin radarındaki bir diğer altcoin sanal gerçeklik platformu Decentraland (MANA). Stratejiste göre, MANA, yükseliş ivmesini sürdürmek için 2,50 dolarda desteğin üzerinde kalması gerekli. Poppe, “Önemli alan tutuyor gibi görünüyor. yükseliş devamı edecek mi?” ifadelerini kullandı. Listedeki son altcoin, Blockchain verilerini endeksleyen ve düzenleyen bir platform olan The Graph (GRT). Van de Poppe, GRT’nin yükseliş ivmesini oluşturmak için kritik direncini alması gerektiğini söyledi. Uzman,“Bunun çok önemli bir seviyeyi aşması gerekiyor. Bu olursa, trend muhtemelen tersine dönecek. Önemli alan: 0,625-0,65 dolar arasında.” açıklamasını yaptı.

Vitalik Buterin’in anketini bu altcoin kazandı

Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin geçen hafta twitter’da ilginç bir anket yaptı. Buterin, ETH topluluğuna ”Ethereum olmasaydı 2035’te tercih edecekleri kripto para biriminin hangisi olacağını” sordu. Şıklarda, Bitcoin, Cardano, Solana ve dolar yer alıyordu. Vitalik Buterin dün çarpıcı bir tweeet attı. Yönetici, “Ethereum topluluğu için anket:  2035’te uyanıyorsunuz ve dünyadaki tüm işlemlerin ve birikimlerin yüzde 80’i tek bir para biriminde yapılıyor. Ethereum şıklarda bulunmuyor. Hangisi olmasını tercih ederdin?” ifadelerini paylaştı. ABD Doları, Bitcoin (BTC), Cardano (ADA) ve Solana (SOL) şıklar arasında yer altı. Anket sonucu, Ethereum topluluğu,  geleceğin para birimi olarak Cardano’yu tercih etti. Anket 24 saat boyunca sürdü. Toplam 600.697 kullanıcı ankete katıldı. Önde gelen altcoin Cardano, tüm oyların yüzde 42’sini aldı. Bitcoin, yüzde 38 oy alırken, Solana yüzde 13, dolar ise yüzde 6 oy aldı.

Cardano, akıllı sözleşmelerin piyasaya sürülmesinden sonra ciddi bir ilgi gördü; Aralık 2021’in sonlarında Charles Hoskinson, Cardano’da yaklaşık 175 projenin bulunduğunu ve 2022’nin ilk çeyreğinin sonuna kadar yaklaşık 11 projenin üstlenileceğini belirtti. Cardano, 2022 için büyüme planlarını açıkladı. Uzmanlara göre, ADA 2022’de lider altcoin Ethereum ağı ile rekabet edebilir. Cardano’nun Silikon Vadisi’nin kripto para birimi algısını değiştirmesi bekleniyor. Şirketin genişleme planları, tokenin fiyatını yükselterek zincir üzerindeki etkinliğini artırabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!