Usta Analist: Bu Altcoin BTC, ETH, SOL ve BNB’den Daha İyi Performans Sergileyecek

Yaygın olarak takip edilen bir analist, bu boğa döngüsü sırasında bir kripto para biriminin Bitcoin (BTC) ve dört büyük isim altcoin projesinden daha iyi performans göstermeyi başaracağını söylüyor. Capo olarak bilinen müstear adlı kripto piyasası analisti, 180 bin Twitter takipçisine, kripto piyasasının geri kalanına kıyasla Bitcoin (BTC)’in piyasa değeri olan Bitcoin hakimiyetinin daha yüksek bir trendde göründüğünü, ancak muhtemelen 50.00 seviyesinde sert bir dirence çarpacağını söylüyor.

Altcoin projeleri yeni bir yükselişe geçiyor

Analist, Bitcoin (BTC)’in en son tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında, Bitcoin hakimiyetinin sonunda zirveye ulaştığını ve düştüğünü ve altcoin projelerini yeni bir yükselişe geçirdiğini söylüyor. Capo aynı senaryonun köşede olduğunu şöyle belirtiyor:

BTC.D güncellemesi
%49-50’ye kadar olan hareketi dışlamamak
En son $BTC yeni bir ATH yaptığında, hakimiyet birkaç gün boyunca yükselmeye devam etti.
Er ya da geç yeni düşüşler yapacak. Döngünün sonuna kadar altcoin projelerini tutacağım.

Kaynak: Capo/Twitter

Sermaye altcoin projelerine geçmeye başladığında analist, Bitcoin çiftinin (ETH/BTC) zaten tüm zamanların en yüksek seviyesinin hemen köşede olduğunu gösteren bir yükseliş yapısı oluşturduğuna dikkat çekti. Ayrıca, altcoin Ethereum’un Bitcoin’den büyük ölçüde daha iyi performans göstermesini beklediğini açıkladı:

$ETH/BTC
Yeniden birikim gibi görünen bir aralıkta hızla zıplamak. Bu, yükseliş yapısının daha düşük bir seviyesidir. Dezavantajı için bahse girmezdim.
Bu, alt sezon için iyi.

Kaynak: Capo/Twitter

Analiste göre, Bitcoin fiyatı %145 oranında artacak

Capo, Ethereum’un Bitcoin’den daha iyi performans göstermesiyle, Cardano (ADA)’nun ETH’den, Binance Coin (BNB)’in Cardano’dan daha iyi performans göstereceğini ve Solana (SOL)’nın Binance Coin’den daha iyi performans göstereceğini tahmin ediyor. Analistin hepsinden daha iyi performans göstereceğini tahmin ettiği tek altcoin, akıllı sözleşme platformu Polkadot (DOT).

Döngü sonuna kadar beklenen performans:
$DOT > $SOL > $BNB > $ADA > $ETH > $BTC

Altcoin Polkadot  CoinGecko’ya göre, Temmuz ayında 11 dolardan büyük bir toparlanmanın ardından altcoin şu anda 40 dolardan işlem görüyor. Sonuç olarak, yakından takip edilen stratejist, Bitcoin’in mevcut fiyatlardan yaklaşık %145’lik bir artış olan 150 bin dolar seviyesinin üzerinde işlem gördüğünde tüm kripto para piyasası döngüsünün sona ereceğini öngörüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (1)
Add Comment