Polkadot İçin Beklenen Açıklama Geldi: Popüler Analistten Yeni ATH Analizi!

Coin Bureau’nun ev sahibi, Polkadot (DOT)’tan çok beklenen bir gelişmenin DOT’un değerini daha yüksek seviyelere çıkarabileceğini söylüyor. Müstear adlı kripto yatırımcısı Guy, 1,42 milyon YouTube abonesine, Blockchain’in parachain slot müzayedelerinin başlatılmasının ardından Polkadot’un güncelleme için hazır olabileceğini şöyle söylüyor:

Şimdi buradaki gümüş astar, DOT’un diğer büyük kripto para birimleri ile karşılaştırıldığında son düşüşlerde oldukça iyi kalmasıdır.

Yaklaşan kilometre taşı, Polkadot (DOT)’u yeni bir rekor yüksekliğe taşıyabilir

DOT’u tüm zamanların en yüksek seviyelerine kolayca çıkarabilecek önemli bir dönüm noktası da var ve bu da Polkadot’un kendi parachain slot müzayedeleridir. Parachainler, Polkadot ağına bağlı katman-1 Blockchain’lerdir. Açık artırma, ağın birlikte çalışabilirlik özelliklerine erişmek için hangi Blockchain’lerin Polkadot’un aktarma zincirine entegre olacağını belirler. Belirli bir Blockchain’i destekleyen yatırımcılar, bir parachain yuvasını güvence altına almak için DOT tokenlerine teklif vermek zorunda kalacaklar.

Guy, parachainlerin ilk olarak 3. çeyreğin sonunda piyasaya sürülmesi gerektiğini, ancak DOT’un parachain kodundaki eksik bir denetim nedeniyle ertelendiğini belirtiyor. Guy, parachain denetimindeki gecikmenin son aylarda DOT’un fiyat performansını engellemiş olabileceğini, ancak yatırımcıların kripto piyasasının yükseliş trendine yeniden başladığı için daha fazla yükseliş hissi bekleyebileceğini şu şekilde savunuyor:

Bu, nihayetinde aylar önce başlamış olması gereken parachain slot müzayedelerinin tekrarlanan gecikmelerine bağlı. Bulunduğum yerden, Polkadot bunun gerçekleşmesi için ön koşulları zaten karşılamış durumda ve ben şahsen bunların bir denetim tarafından geri tutulduklarına inanmakta güçlük çekiyorum. Bence Polkadot’un geliştiricileri duyuruyu yapmak için doğru anı bekliyorlar.

Mayıs ve Ağustos ayları arasında kripto piyasası o kadar da sıcak görünmüyordu. Bu süre zarfında parachain slot müzayedelerini yürütmek, DOT’un hype kartı düşük yüzde kazançlar için kullanılacağından akıllıca olmazdı. Eylül ayında, Çin hükümeti kriptoyu çökertti. Bu süre zarfında parachain müzayedeleri yürütmek, onları bekleyen tüm Çinli yatırımcılara sınırda hakaret olurdu.

Şimdi Ekim ayındayız. Kripto piyasası yükseldi, Gavin tekrar Twitter’da ve girişte bahsettiğim gibi Bitcoin şu anda gündemde olsa da, altcoinlere dönüş geliyor. Bu gerçekleştiğinde, Polkadot’un parachain slot müzayedeleri için mükemmel bir zaman olacak ve ilk tur o zaman başlarsa en ufak bir şaşırmayacağım.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!