Ünlü Analist, “Bitcoin için 2022 Çılgın Bir Yıl Olacak” Dedi ve Nedenini Paylaştı

Geniş kitlelerce takip edilen kripto trader’ı ve piyasa analisti Lark Davis, Bitcoin (BTC)’in gelecek yıl patlayıcı bir büyüme için hazırlandığını düşünüyor. Davis, yeni bir videoda 444 bin YouTube abonesine, uzun vadeli sahiplerin son BTC birikiminin 2022’de “herkesin hayal edebileceğinden daha fazla yükseliş eğiliminde olabileceğini” gösterdiğini söylüyor.

Lark Davis, uzun vadeli Bitcoin yatırımcılarının birikimlerinin zirvesinde olduğuna dikkat çekiyor

Popüler kripto analisti Lark Davis yakın bir zamanda paylaştığı YouTube videosunda lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)’in önümüzdeki yıl büyük bir patlama gösterebileceğini iddia ediyor. Zincir içi analist Willy Woo tarafından paylaşılan bir tabloyu inceleyen Davis, uzun vadeli BTC yatırımcılarının birikimindeki zirvelerin genellikle fiyat artışlarından önce nasıl olduğuna bir göz atıyor. Analistin bu konudaki yorumları şu şekilde:

Bütün bu devasa birikim dönemlerinin ortak noktası ne? Önemli ölçüde büyük rallilerden hemen önce geldiler. Az önce ne olduğunu biliyor musun? Burada uzun vadeli sahipler için birikim zirveye ulaştı. Şu anda en yüksek birikim noktasındayız. Bunun ne kadar çılgınca olduğunu anlıyor musunuz? Neredeyse tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaşmak üzereyiz. Daha önce bu büyük fiyat patlamalarını yaşadığımız her zaman, uzun vadeli sahiplerin piyasadan çıktığı zamanlar olmuştu.

Analist, Bitcoin’in piyasa hissiyatının çok uzun süre olumlu kalacağını düşünüyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Fonu (SEC)’in geçtiğimiz günlerde BTC’de bir vadeli işlemler borsa fonunu (ETF) onaylamasının ardından lider kripto para birimi Bitcoin büyük bir yükselişe geçti. Yazım sırasında BTC, 65 bin dolar olan Nisan 2021’deki ATH’sini geçerek 66,430,70 dolardan işlem görüyor. Öte yandan popüler kripto analisti Lark Davis, Bitcoin duyarlılığının sadece gelecek yıl değil, on yıl boyunca da olumlu kalacağını düşünüyor. Analist bu konuya ilişkin olarak şu açıklamaları yapıyor:

İlginç olan, son düşüşten tamamen kurtulmuş olmamız. Artık birikim keşfine giriyoruz. Bu bana pazarın büyük bir genişleme dönemine hazırlandığını gösteriyor. Çünkü unutmayın, şu anda baktığımız şey tam bir anormallik. Bu da 2022’nin muhtemelen tamamen çılgınca olacağı anlamına geliyor. Çünkü daha önce böyle bir birikim zirvesine her ulaştığımızda, çok düşüşteydik. Gelişmiş bir satın alma dönemindeyiz. Herkes, Bitcoin’in 100 bin, 200 bin, 300 bin, 400 bin olacağını düşünüyor. On yılın sonunda 500 bin, hatta belki bir milyon dolar olacak. 2022 iyi bir yıl olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!