Analist: ApeCoin ve 2 Altcoin Rekor Seviyelere Ulaşacak

Dün yeni bir kripto para birimi yüzde 600 oranında yükseldi. Bu nedenle, en son videoda, kripto uzmanı Joe Parys, 2022 yılında büyük kazanç elde edebileceğiniz altcoin projelerini vurguluyor. Kriptoarena.com olarak konuyu sizin için derledik.

ApeCoin (APE)

Bugünlerde en çok dikkat çeken altcoin ApeCoin (APE) oldu. ApeCoin, web 3’ün ön saflarında yer alan merkeziyetsiz bir topluluk yapısını güçlendirmek ve teşvik etmek için APE ekosisteminde kullanılan bir ERC-20 yönetişim ve yardımcı program token’ıdır. Bu ApeCoin, her bir token sahibinin ekosistem fonunun yönetimi ve kullanımı konusunda oy kullandığı, merkeziyetsiz bir organizasyon olan ApeCoin DAO’ya aittir ve onun tarafından işletilmektedir. ApeCoin’e üyelik için tek şart ApeCoin’i elinde bulundurmaktır. Bunların hepsi, en popüler NFT’lerden bazıları olan Board Ape Yacht Club’a dayanıyor. Birçok ünlü ve büyük etki sahibi bu NFT’lere sahip ve bu oradaki en büyük projelerden biri olarak görülüyor.

Şaşırtıcı olan şey, Board Ape Yacht Club NFT’lerinden birine sahipseniz, bu ApeCoin’in yaklaşık 10.000’ini airdropla almış olmanızdır. Bu kayıt sırasında, bu ApeCoin’in 10.000’i 134.000 dolar değerindedir. Bu yüzden bu kripto para birimi hakkında çok fazla vızıltı ve hype var. Piyasa değeri iki milyar dolara yakın bulunuyor. Bu kripto bir anda ortaya çıktı ve ilk 100’de 66. sırada yer alıyor. Çok fazla etki, güç ve büyük bir patlama görüldü. Çünkü Coinbase, Kraken, Binance, Uniswap, Kucoin, FTX, Gate.io ve bu devasa borsaların birçoğu bu coin’i listeliyor. Bu nedenle hacim katlanarak artıyor ve işlem hacmi kelimenin tam anlamıyla beş milyar dolara yakın. Bu proje gerçekten inşa edilirse ve daha fazla fayda görürsek ve bu parayı gerçekten kullanan insanlar olursa, değeri artabilir. Bu yüzden sadece Joe değil, birçok trader da bu kriptoya göz kulak oluyor.

THORChain (RUNE)

Joe’nun videoda bahsettiği ikinci altcoin ise THORChain (RUNE). THORCHain, kullanıcıların çeşitli ağlar arasında kolayca değiş tokuş etmelerine izin veren merkeziyetsiz bir likidite protokolüdür. THORCHain fiyatı kesinlikle sağa doğru hareket ediyor ve sekiz ila dokuz dolara kadar çıktı, bu sizin için küçük bir kâr olurdu. Piyasa değeri daha büyüktür ve yaklaşık iki milyar dolardır. Yani bu, size 5x 10x veya bazı çılgın rakamlar elde etmenize yardımcı olacak bir altcoin olmayabilir, ancak biraz düşük değerli ve aynı zamanda sağa doğru hareket eden bir şey arıyorsanız, burada bu düşüş zamanlarında THORChain kesinlikle bunlardan biri olabilir. THORChain az önce Chaosnet adında bir şey başlattı, burası, tek bir kripto paraya yatırım yaparak sentetik varlıkları alıp satabileceğiniz ve işlem yapabileceğiniz yerdir ve bu kesinlikle bir ilk ve kesinlikle farklı bir şeydir. Bu nedenle, bu tür şeylerle ilgileniyorsanız, THORChain’e göz atabilirsiniz.

Altcoin Hedron (HDRN)

Bahsedilecek son kripto para Hedron (HDRN) olarak adlandırılan bir altcoin projesidir. Ve Hedron’un en iyi yanı, onu ücretsiz olarak alabilmenizdir. Hedron, HEX hisselerinin vadesinden yararlanmanıza izin veriyor. Alım satım yapabilir, karşılığında borç alabilir ve ücretsiz likidite elde edebilirsiniz. Bir HEX staker iseniz, HDRN’nin bir kısmını ücretsiz olarak basabilirsiniz. HDRN, Ethereum’da yaşayan ve Hedron’un HEX’in üzerine inşa ettiği Blockchain’de yaşayan ve stake edenlerin aktif HEX hisselerine karşı Hedron tokrn’larını basmasına ve ödünç almasına izin veren bir akıllı sözleşme koleksiyonudur. Hedgen ayrıca, stake edenlerin HEX hisselerini herhangi bir uyumlu NFT pazarında NFT token’ları olarak takas etmelerine izin verir.

Bu makalede yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek risk taşıdığının farkında olmalı ve kendi araştırmaları doğrultusunda ayrıntılı incelemede bulunarak işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!