Analist Michael van de Poppe: 5 Altcoin Yeni Bir Boğa Döngüsüne Giriyor!

You Tuber ve analist Michaël van de Poppe, yeni bir boğa koşusuna hazır olduğuna inandığı bir dizi kripto para birimini yakından takip ettiğini açıkladı. Bu altcoinler, DeFi ve oracle sektöründe yer alıyor.

Analist DeFi sektörüne dikkatleri çekti

Van de Poppe, borç verme protokolü Aave (AAVE), verim çiftçiliği platformu Yearn.Finance (YFI) ve verim toplayıcı DFI.Money (YFII) gibi merkeziyetsiz finans (DeFi) kripto varlıklarının Mayıs sonunda yaşanan sert düzeltme esnasında ağır bir darbe aldıktan sonra büyük toparlanmalara başlamaya hazır göründüğünü söylüyor. Analist şunları söyledi:

Tüm DeFi sektörü, yukarı yönlü çok büyük bir kırılma yapmaya hazırlanıyor. Ve sadece YFI değil, sadece YFII değil, AAVE de hala çok güçlü görünüyor.

Analisti, AAVE’nin AAVE/BTC grafiğindeki 0,00825 satoshi (sat) temel destek seviyelerinin altına düşmediğini ve kritik 100 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamaların (MA) üzerinde kaldığını belirtiyor. Poppe şunları söyledi:

AAVE hala çok güçlü görünüyor. Buradan nereye gidebileceğimizi görmek için hala 100 günlük ve 200 günlük MA’nın üzerinde. AAVE’nin tutunması gereken çok önemli bir seviye olduğundan, destek için hala çok önemli bir seviyeyi elinde tutuyor.

Oracle ağları da ivme kazanacak

Van de Poppe, DeFi sektörüne ek olarak Chainlink (LINK) ve Band Protocol (BAND) gibi merkeziyetsiz oracle ağlarının da yukarı yönlü bir hareket için hazırlanıyor gibi göründüğünü ekliyor. Analist şunları ekledi:

Tüm DeFi sektörü, ivme kazanacak, aynı zamanda oracle ağları da fırlayacak.

Son piyasa çöküşüne rağmen Van de Poppe, Chainlink’in Bitcoin çiftinde (LINK/BTC) yeniden güç gösterdiğini belirtiyor. Van de Poppe, Bitcoin sabit kalırsa ve aşağı yönde büyük bir hamle yapmazsa Chainlink’in yukarı yönlü hareket edebileceğine inanıyor. Analist şunları söyledi:

“Bitcoin yukarı doğru yükselmeye başladığında, paralel olarak birçok altcoin de onu takip ediyor.

Chainlink ile, Bitcoin çiftinin şimdiden çarpışma öncesi uyum seviyelerine döndüğünü görüyorsunuz. Chainlink’te Bitcoin’e karşı ne görüyoruz? Şu anda 100 günlük ve 200 günlük MA’yı destek olarak aldığımızı görebiliyoruz, bu sayede sadece daha yüksek ve daha yüksek düşükleri yaptığımız için yükselmeye devam etme olasılığı yüksek.

Bant Protokolü durumunda, Van de Poppe, BAND/BTC grafiğinde yaklaşık 0.0004 satoshi seviyesindeki direncin üstesinden geldiğinde kripto para varlığının benzer şekilde yükselebileceğini tahmin ediyor Analist son olarak şunları vurguladı:

BAND ile hala bu direnç bölgesinin üzerine çıkmamız gerektiğini görebilirsiniz. Bunu yaparsak ve ters çevirirsek benzer bir hamle yapmaya başlayabiliriz.

Comments (1)
Add Comment