Analist 5 Altcoin İçin Ciddi Yükseliş Bekliyor!

Piyasa bu günlerde geriliyor ve yatırımcılar hangi altcoin projelerinden satın alarak güzel karlar elde edebileceklerini düşünüyorlar. Ünlü Youtube kripto kanalı Cheeky Crypto tarafından açıklanan, 2022’de portföy güçlendirmek için yatırım yapılabilecek ve büyük karlar elde edebilecek 5 altcoin’i açıkladı.  

Bu altcoin projeleri, büyük kazançlar için iyi bir fırsat

Cheeky Crypto analistlerinin yükseliş beklediği ilk altcoin Cosmos (ATOM). Cosmos, blockchain endüstrisinin karşılaştığı problemlere odaklanan ve çözüm üreten bir proje olarak ön plana çıkıyor. Bağlı blockchain’lerden oluşan bir ekosistem sunarak, Bitcoin tarafından kullanılanlar gibi “yavaş, pahalı, ölçeklenemez ve çevreye zararlı” çalışma kanıtı protokollerine karşı bir çözümler sunmayı amaçlıyor. Analiste göre ATOM gerçekten çok güçlü bir proje ve piyasada her şey yoluna girdiğinde, çok iyi sıçrayacak. Analistin çıkış beklediği ikinci altcoin ise Gala Games (GALA). Gala Games, Blockchain teknolojisinin yardımıyla oyunculara oyunların ve oyun içi varlıkların kontrolünü vererek yaratıcı düşünceyi oyunlara yeniden sokmayı planlıyor. Analiste göre altcoin GALA, yatırım yapılarak gelecekte büyük kazançlar sağlamak için çok iyi bir fırsat. 

Analistin listesindeki üçüncü altcoin Near Protocol (NEAR). NEAR Protocol, topluluk tarafından işletilen bir bulut bilgi işlem platformu olarak tasarlanmış ve düşük işlem hızları, düşük verim ve zayıf birlikte çalışabilirlik gibi rakip blockcain’leri tıkayan bazı sınırlamaları ortadan kaldıran, katman blockchain olarak ön plana çıkıyor. Analiste göre, bu milyon dolar değerinde kilitli toplam değere sahip kripto para çok güçlü yükselecek. 

VET ve ONE fazlasıyla geri çekildi, patlamaya hazır

Bir sonraki altcoin, listedeki en büyük geri çekilmeye sahip olan Vechain (VET). VeChain, tıptan enerjiye, yiyecek ve içecekten sürdürülebilirlik hedeflerine kadar birçok küresel endüstri için büyük veri engellerini çözen bir ekosistem oluşturmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda, dağıtılmış yönetişim ve Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojilerini kullanmayı seçen Vet için analist büyük bir sıçrama bekliyor. 

Cheeky Crypto analistlerinin yükseliş beklediği son altcoin ise Harmony (ONE). Harmony, merkeziyetsiz uygulamaların (DApp’ler) oluşturulmasını ve kullanılmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir blockchain platformudur. Ağ, saniyeler içinde blok oluşturmaya izin veren rastgele durum paylaşımına odaklanarak merkeziyetsiz uygulamaların çalışma şeklini yenilemeyi amaçlıyor. Bu altcoin önemli ölçüde geri çekildi, ancak ekosisteme eklenen daha fazla proje görüyoruz. Analiste göre, Harmony çok iyi projeler sunacak fiyatını dikkat çekici şekilde yükseltecek. Kripto para piyasasına yatırım yapmak oldukça risklidir ve piyasa büyük ölçüde düzenlemeye tabi değildir. Bu nedenle yatırım yaparken risk altında olduğunuzu bilmeniz gerekir. Daha fazla altcoin haberi için, Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!