Analist Bu 3 Altcoin Projesinin Yatırımcılarını Uyardı

Son zamanlarda kripto para piyasalarında düşüş yaşanırken bazı analistler kendi yorumlarını takipçileriyle paylaşıyor. Kripto para sektörünün popüler analistlerinden biri olan Michael Van De Poppe, piyasadaki durum hakkında yatırımcıları uyararak 3 altcoin hakkında yorum yaptı. İşte detaylar…

Analist ADA ve ATOM için dikkatli olunmasını belirtiyor

Bildiğiniz üzere son zamanlarda kripto para piyasaları resmen kan ağlıyor ve bu dönemde bazı analistlerin yorumları ön plana çıkabiliyor. Piyasanın ünlü isimlerinden olan Poppe, bu kritik dönemde özellikle ATOM, ADA ve ONE için yorumlarda bulundu. Analiste göre Cardano (ADA)’nun yeniden ralliye başlaması için BTC paritesi karşısında 0.00002690 SATS seviyesine gelmesi gerektiğini de aktarıyor. Analist yatırımcılara ADA’nın 0,77 dolar seviyelerine düşüşü halinde buradan alım yapılabileceğini önerdi. Bu desteğin ise ciddi bir öneminin olduğunu belirten analist, 0,77 dolar seviyesine gelindiğinde anlık bir yukarı yönlü sıçrama görülebileceğini ekledi. Cardano (ADA), anlık olarak 0,950929 dolardan işlem görüyor.

Analist listesinde ikinci sırayı ise Cosmos (ATOM) için ayırdı. ATOM’un yaşayabileceği bir düşüş ile 21.19 dolarlık fiyat seviyesine kadar düşebileceğini ekleyen analist, buradan sıçrama bekliyor fakat yine de ATOM için durumu olumlu olarak bulmadığını da belirtiyor. Analiste göre bundan önce üç kere test edilen destek noktasına anlık olarak bir kere daha gidilecek olması bunun altına inilmesini daha kolay kılıyor. Bu sebepten ötürü analist, ATOM için yatırımcıları dikkatli olunması konusunda uyardı.

Analistin listesinde bulunan bir diğer altcoin HARMONY

Popüler analist Michael Van De Poppe’un ATOM ve ADA’dan sonra listesindeki bir diğer kripto para birimi ise Harmony (ONE) olarak karşımıza çıkıyor. Analist altcoin ONE için de dikkatli olunmasını önerirken Harmony fiyatı 0,11 dolar seviyelerine kadar gerilediğinde alım yapılabileceğini belirterek, bu noktanın en önemli destek noktası olduğunu da ekledi.

Bu üç altcoin’in son 1 haftalık süreci ise şu şekilde; Cardano, son bir haftalık dilimde yüzde 13 değer kaybetti ve anlık olarak 0,950929 dolardan işlem görüyor. Analistin belirttiği diğer proje Cosmos (ATOM) ise, son bir haftalık süreçte yüzde 14 değer kaybederek yazım esnasında 23,86 dolardan işlem görüyor. Listedeki son altcoin ONE, bir haftalık periyotta yüzde 14,2’lik bir değer kaybı yaşamasıyla beraber yazı yazıldığı an itibariyle 0,119511 dolardan el değiştiriyor. Daha fazla altcoin haberi için, Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!