ABD’ye 300 Yeni Bitcoin (BTC) ATM’si Geliyor

Bitcoin (BTC), perakende yatırımcılar arasında popülerlik kazanmaya devam ettikçe kullanıcılar varlıklarını nakite dönüştürmenin kolay bir yolunu arıyor.

ATM’lerin bu konuda en işlevsel araç olduğunu bilen kripto para-nakit değişim firması Coinme, bu hafta başlarında Coinstar lansmanı ile birlikte Florida’ya girdi. Şirket, Floridalılar için, Bitcoin’i marketten alışveriş yapmak kadar kolay bir hale getirmeyi amaçlıyor.

CEO Neil Bergquist’e göre, kripto para satın almak için erişilebilir alanların, sürekli olarak artan talebi karşılamak adına genişlemeye devam etmesi gerekiyor.

“Ekibimiz, eyalet genelinde Coinstar kiosklarında Coinme’i başlatmak için eyalet düzenleyicileriyle birlikte çalışıyor ve Florida sakinlerine Bitcoin satın almak için lisans almaktan heyecan duyuyoruz.”

Coinstar tarafından geçtiğimiz günelerde yapılan bir ankete göre, kripto para satın almayı planlayan kişilerin yüzde 23’ünün bir ATM’sinden veya kioskundan işlemleri gerçekleştirebileceğini ortaya koydu. Ek olarak, ankete katılanların yaklaşık beşte biri kripto para birimini nakit olarak almayı tercih edeceklerini söyledi ve yarısından fazlası bunu bir yatırım olarak satın alacaklarını belirtti.

Coinstar CEO’su Jim Gaherity, Bitcoin ve kripto para birimlerini nakit olarak satın almak için basit ve güvenli bir çözüme ihtiyaç duyan birçok yatırımcının bulunduğunu belirtti.

Coinme aracılığıyla Coinstar kiosklarında Bitcoin satın almanın, parayı anında BTC’ye dönüştürmenin basit ve güvenli bir yolu olması hedefleniyor. Kullanıcılar, 35 karakter uzunluğunda ayrı cüzdan bilgileri girmeye gerek kalmadan sorunsuz bir deneyim için Coinme Cüzdanını kullanarak BTC’lerini satın alabilecekler.

Tüm işlemler Coinstar’ın sağlam güvenlik standartları ve mevzuata uygunluk taahhüdü ile desteklenir. Bu arada, kullanıcıların işlemlerini gerçekleştirebilmesi isçin yalnızca geçerli bir cep telefonu numarasına, ehliyete veya eyalet kimliğine ihtiyacı bulunuyor.

Coinme Bitcoin ATM’leri, küçük kasabalardan Jacksonville, Miami, Orlando ve Tampa gibi büyük şehirlere kadar eyalet genelinde seçkin Winn Dixie, Fresco y Mas, Harveys ve diğer market satış noktalarında yer alacak.

Comments (0)
Add Comment