Kurumsal Yatırımın Yeni Adresi Aave (AAVE) DeFi’nin Göz Bebeği Oldu!

Popüler DeFi protokolü Aave (AAVE), son birkaç gündür dalgalı hareketler yaşadıktan sonra, yüzde 1’lik bir düşüşle güne kırmızı renkte başladı. Altcoin’in ivmesi yavaşlamış gibi görünse de, yatırımcıların önümüzdeki seanslarda fiyatın yükseleceğinden emin olabilecekleri umut verici birkaç neden var. An itibariyle, AAVE/USD 305 dolar civarında işlem görüyor.

Kurumsal yatırımcı fiyatı artıracak!

En büyük çok zincirli DeFi kredi platformu olan AAVE, DeFi Pulse’un son verilerine göre 13 milyar doların üzerinde bir TVL’ye sahip ve son 10 günde 3 milyar dolar artarak yatırımcılar arasında DeFi sektörüne artan ilgiyi açıkça gözler önüne sergiliyor. DeFi’ye yönelen perakende yatırımcılara ek olarak, ekosistem aynı zamanda AAVE’deki yükseliş trendini daha da artırabilecek birkaç kurumsal yatırımcıyı da çekiyor.

Aave kısa süre önce kurumsal yatırımcılara sunduğu teklifin, Aave Pro’dan Aave Arc’a, kurumların DeFi sektörüne yatırım yapmasına olanak sağlayacak bir platform olarak yeniden markalandığını duyurdu. Dijital varlıklara doğrudan maruz kalmanın keyfini çıkarmaları için özel havuzlar sunacak ve ekosistemin temsil ettiği şeffaflık ve otomasyon avantajlarını deneyimleseler bile, DeFi getirilerine erişmelerini sağlayacak.

Güncellemeler ve projeler Aave için katalizör görevi görecek!

Platform ayrıca, kullanıcıların etkileşimde ve paylaşımda bulunmak için para kazanmalarını sağlayacak, Twitter’a benzer merkeziyetsiz bir sosyal ağ oluşturmaya çalışıyor. Proje, Ethereum’un Blockchain’de çalışacak ve akıllı sözleşmelerden yararlanacak ve zamanda lansman tarihi henüz teyit edilmemiş olsa da, piyasaya sürülmesi Aave’nin daha fazla benimsenmesini teşvik edebilir ve tokenın değerini yükseltebilir. Bu popüler DeFi protokolü ile ilgili önemli bir nokta daha var, o da milyarder yatırımcı Mark Cuban’ın projeye gösterdiği ilgi. Cuban, geçmişte, akıllı sözleşmeler yoluyla kullanıcılara merkeziyetsiz borç verme sistemi için blogunda Aave’yi övmüştü.

Kısa vadede, 4 saatlik AAVE/USD grafiği, daha küçük hareketli ortalamaların çoğuna ve ayrıca önde gelen teknik göstergeler MACD (yeşil) ve momentum (kırmızı) düşüş eğilimine işaret ediyor. Aave’nin fiyatı, destek noktasının hemen altında 313 dolarda kalıyor, ancak 287 dolarda bulunabilen acil destek seviyesinin rahatça üzerinde. Projeye Artan ilgi, uzun vadede fiyatı yeni ATH’lere götürecek gibi görünüyor. İlk somut hedef ise 343 dolar olarak duruyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!