Usta Analist: 4 Altcoin Bu Yaz Yeni ATH’lere Ulaşacak!

Popüler analist Credible Crypto, kripto para piyasası düzeltme yaşarken, 4 altcoin’in önümüzdeki aylarda tüm zamanların en yüksek seviyelerini görebileceğini düşünüyor.

Litecoin yeni zirvelere ulaşacak

Stratejist, 222 bin Twitter takipçisine Litecoin’in (LTC) mevcut boğa koşusunun son “efsanevi” ayağından yararlanabileceğini söylüyor ve şunları ekliyor:

Birçok insan, LTC’nin ‘boğa koşusunun’ bittiğini ve düşük seviyelere doğru  gittiğini söylüyor. Bu, doğru değil. Fraktal ticareti yapmıyorum, ancak 2017’de gördüğümüze benzer bir şey göreceğimizi düşünüyorum. Sadece LTC için değil, “çoğu büyük altcoin’lerin” çoğu için. Hâlâ yeni ATH’nin hazır olduğunu düşünüyorum.

Analist Bitcoin Cash ve XRP’yi takipediyor

Tahmininin zamanlamasına gelince, Analist son rallinin konsolidasyondan “birkaç ay sonra” başlayacağını düşünüyor. Credible Crypto ayrıca Bitcoin Cash’in (BCH) tüm zamanların en yüksek seviyelerini görebileceğini düşünüyor. Analist ayrıca XRP’yi hesaba katmamaları konusunda uyarıyor:

XRP aynı zamanda 2017’de en kötü performans gösteren majörlerden biriydi. BTC’nin zirvesini takip eden 30 gün içinde, XRP, döngüsü için toplam kazancı yüzde 62,947 veya 629x’e getirerek 10 kattan fazla yükseldi. Yavaş bir başlangıç ​​yaptığı için onu hesaba katmayın.

 Bitcoin ve Hadera Hashgraph tahmini!

Ek olarak analist, pazarın merkeziyetsiz kamu ağı Hedera Hashgraph (HBAR) için önemli bir talep alanına girdiğini söylüyor ve şunları ekliyor

Bu seviyelerden alım yapmak için 3. bir şansımız olacağını düşünmemiştik ama piyasa iyi hissettirdi. Birbirini izleyen her düşüşün agresif bir şekilde satın alındığını ve önemli bir HTF talep alanına girdiğimizde satıcının ilgisini gösterdiğini unutmayın. Alıcılar tekrar tekrar buraya adım atıyor.

Credible Crypto, Bitcoin‘in (BTC) 35-38 bin doları kırabilirse 45-55 bin dolara doğru hareket edeceğini tahmin ediyor ve şunları vurguluyor:

55 bin doalra ulaşabilirsek, her şey güzel olacak. Biliyorum ki, oraya ulaşmayı başarırsak, gerçekte o bölge orta vadeli bir ret görmenin en muhtemel yeriyken, pek çok kişi yeni ATH için coşkulu bir çağrı yapacak. Ama yine de fiyatı etkileyen faktör FUD olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!