2023 Tahminleri: Bu Metaverse Coinler Sizi Şaşırtabilir!

Kısa bir alçalan konsolidasyonun ardından, sonraki rallinin metaverse coinler ve altcoinler için yükselişli olması beklenmektedir.

Bazı metaverse coinler yeni yılda yükselişe geçebilirler

Kripto piyasası değeri, 2022 yılının sonu için düşüş sinyalleri veren 800 milyar dolarlık önemli noktayı yeniden kaybetmenin eşiğinde. Ancak kısa bir azalan konsolidasyonun ardından, bir sonraki rallinin oldukça yükselişli olması beklenmektedir.

Ünlü analistlerden biri olan Altcoin Sherpa, 3 popüler metaverse coin olan Chainlink (LINK), Apecoin (APE) ve Litecoin’in (LTC) olası fiyat trendini işaret ediyor.

Chainlink (LINK)

Piyasa koşullarına göre, LINK fiyatı, 8 doların altındaki ara dirençten reddedildikten sonra sert şekilde düşüyor. Bununla birlikte fiyat 0 FIB seviyesinden toparlanmıştır. Ayrıca yakında 6,6 $ olan ilk hedefine ulaşabilirler.

Analist yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hala burada bir pozisyonda, sadece dca ve oturmasına izin verdiğim aktif olmayan bir pozisyon. Grafik, birikim açısından bana hala iyi görünüyor, ancak sonuçlanmasının haftalar sürebileceğinin farkındayım.”

Apecoin (APE)

Ayılar varlık üzerinde önemli bir baskı oluşturmayı başardıkça Apecoin ralli üzerindeki hakimiyetini kaybediyor. Fiyat sürekli olarak kayda değer bir artış sağlamaya çalışıyor, ancak reddedilebilirler. Ayrıca her nasılsa olursa yakında 4 dolara ulaşabileceği konuşulmaktadır.

Analist yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bunu almayın, piyasa koşullarına göre biraz riskli. Bununla birlikte finansman uzun süreler için hala iyi ve bu konsolide oldu. Yine de bunun nihayetinde daha düşük olacağını düşünüyorum ve 4 $ civarında kısa vadeli ama şimdilik uzun, TP 3.8/4’te bakacağım.”

Litecoin (LTC)

Çoğu altcoine benzer şekilde, Litecoin fiyatı da önemli seviyelerde birikiyor. Hacim makul seviyeleri korurken, volatilitenin de önemli ölçüde artması beklenmektedir. Böyle bir durumda, LTC fiyatının yakında üç haneli bir rakamı bulabileceği konuşulmaktadır.

Analist yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu boktan para geçici bir dip bulmuş gibi görünüyor, ancak HTF listelerinde 65 dolarlık bir geri kazanım görmek istiyor. Bu olursa, sıradaki belki 70 dolar olur.”

Sandbox daha da düşüyor

Sandbox metaverse’de yalnız kalmaya devam ediyor. Birkaç temel ilke ve gelişmenin ortaya çıkmasıyla birlikte, yatırımcılar hala metaverse ile ilgili tokenleri satıyorlar. Geçen hafta, popüler metaverse platformu The Sandbox’ın (SAND/USD) tokeni değerinin neredeyse dörtte birini kaybetti. Bu kripto para biriminin halihazırda fazlasıyla depresif seviyelerde işlem gördüğünü belirtmek gerekmektedir. Santiment verileri bir “fırsat” sinyali vermesine rağmen, SAND şu anda 0,44 dolardan işlem görmektedir.

Teknik görünüme göre SAND, yılın en düşük seviyesinde işlem görüyor. Daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere dip fiyata en son Temmuz 2021’de ulaşılmıştı. Kripto para birimi şu anda aşırı satıldı. Bununla birlikte SAND açık düşüş trendini sürdürüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!