2 Metaverse Altcoin Balina İstilasında!

Bir kripto balinası, 14,1 milyon dolarlık bir altcoin yatırımı yaparak, alışveriş çılgınlığına başladı. Kriptoarena.com olarak, dev Ethereum (ETH) balinasının yatırım yaptığı altcoin projelerini sizler için inceledik:

Son zamanların gözdeleri metaverse projeler

Blockchain işlem takipçisi WhaleStats, ‘’Light’’ adlı Ethereum balina cüzdanının 1.845.409 dolar karşılığında 642.999 Decentraland (MANA) satın aldığını ortaya koyuyor. Decentraland (MANA) Ethereum (ETH) üzerinde çalışan bir 3D metaverse dünyasıdır. 43. sıradaki kripto para projesi, şuan 2.81 dolar seviyelerinden işlem görüyor. 

En zengin 3. balina cüzdanı aynı zamanda 2,044,800 dolar seviyelerinden 426 binThe Sand Box (SAND) tokeni için, metaverse The Sandbox’tan iki satın alım gerçekleştirdi. Light’ın The Sandbox’a yaptığı ikinci yatırımında ise 8.179.094 dolar değerinde 1.703.978 altcoin SAND topladı., SAND şuan en büyük kripto paralar arasından 42. Sıradaki yerini koruyor. SAND’ın güncel fiyatı ise 4,41 dolar seviyelerinde. The Sandbox (SAND) ve Decentraland (MANA), 2021’deki en iyi performans gösterenlerden bazı metaverse tabanlı altcoin’ler arasında yer alıyor. MANA ve SAND, yılın başından bu yana değerlerine binlerce yüzde eklediler ve şu anda piyasa değerine göre ilk 100 kripto para birimi arasında yer alıyorlar.  

Balina bu altcoin projelerinden de yüklü miktarlarda topladı 

Balina cüzdanı ayrıca altcoin Covalent (CQT)’e yüklendi ve 2.039.319 dolar karşılığında 3.090.000 CQT satın aldı. Covalent, geliştiricilerin farklı blockchain’lerden veri çekmesine olanak tanıyan bir uygulama programlama arabirim paketi sunuyor. CQT şu anda 0,63 dolar seviyelerinden işlem görüyor. 

Light, geçen hafta 1,1 milyon doları aşan başka bir metaverse altcoin projei olan oyna-kazan blockchain platformu Gala’yı (GALA)’toplamaya başlamıştı. Balina geçen hafta yaptığı GALA yatırımının ardından, altcoin projelerini toplamaya hızla devam etti. WhaleStats, Light’ın, daha önce OMG Ağı olan 2. katman Ethereum ölçeklendirme çözümü OMG Foundation (OMG)’dan yüklü miktarlarda satın aldığını bildirmişti. Light, 399.999 OMG coin için 2.45 milyon dolardan fazla para ödediği biliniyor. Dev balina cüzdanı ayrıca merkeziyetsiz oracle ağı Chainlink’in yerel token’i olan bir milyon LINK için 25.170.000 dolar harcadı. Ancak Light’ın en büyük yatırımı, o zamanlar 86,4 milyon dolar değerinde olan, Bitcoin fiyatına sabitlenmiş altcoin projesi Wrapped Bitcoin oldu. Şu anda, Light cüzdanın toplam değeri 4,3 milyar doları aşıyor. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!