İşte 2022’de Yapılabilecek En İyi Metaverse Yatırımları

Metaverse aleminin ne kadar geliştiğini günden güne görmekteyiz. Bununla birlikte birçok yatırımcı da bu alana doğru yöneliyor. Geçtiğimiz yıl metaverse sektörü için harika bir yıl olarak geçmişti. Ünlü analist Lark Devis, 2022 yılı için büyük potansiyele sahip olduğunu düşündüğü metaverse altcoin yatırımcılarını takipçileriyle paylaştı.

Analist’e göre metaverse projesi ILV ve ALICE yüksek potansiyele sahip

Popüler analist Lark Devis ilk olarak Illivum (ILV)’u ele aldı. Illuvium, Ethereum blockchain’i üzerine inşa edilmiş bir openworld savaş oyunudur. Genel olarak Ethereum’daki ilk AAA oyunu olarak lanse edilen Illuvium platformu, çeşitli ticaret özellikleri ile öncelikle oyunculara ve DeFi hayranlarına eğlence ortamı sağlamayı hedefliyor.

MyNeighborAlice, ilginç bir NFT arazi satış projesi olarak analistin dikkatini çeken altcoin’ler arasında yer alıyor. Proje, sanal adalar satın alıp, heyecan verici öğelere sahip olabileceğiniz ve yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz çok oyunculu bir inşaat oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Analist, projenin 2022 yılı için büyük kazançlar getirebileceğini düşünüyor.

Analist WILD, HIGH ve SLC projeleri üstünde de durdu

Bir diğer metaverse projesi olan Wilder World (WILD)’den daha önce kriptoarena.com olarak bahsetmiştik. Proje, Ethereum, Unreal Engine 5 ve ZERO üzerine inşa edilmiş sürükleyici bir 5D metaverse projesi olarak karşımıza çıkıyor. Analistin düşüncelerine göre Wilder World, vizyonunu gerçekleştirmeye devam edebilirse, oyun için kullanıcıları büyük sürprizler bekliyor. Bir diğer yandan Lark Devis, projenin henüz 200 milyon dolarlık piyasa değerine sahip olmasının yatırımcılar için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyor.

HighStreet, bazı büyük markalarla çalışan isimler tarafından destekleniyor. Lark Devis bu projenin 2022 yılında yatırımcıların radarında olması gerektiğini belirtiyor. Nedenini ise HighStreet projesinin çevrimiçi alışveriş yapmanın zahmetsiz, güvenli ve eğlenceli bir yolunu sunması olarak belirtiyor. Analiste göre HIGH, hala 100 milyon dolarlık piyasa değerinin altında olmasından dolayı yatırımcılar için erken giriş fırsatı olarak değerlendirilebilir.

Ünlü analist son olarak Solice projesini de listesine ekledi. Proje, Solana blockchain’inde bir VR metaverse projesi olarak karşımıza çıkıyor. Solice, farklı donanım, yazılım ve işletim sistemlerinin engelini ortadan kaldıran birden çok platformu destekliyor. Sonuç olarak, insanlar arkadaşlarını ve ailelerini davet edebilir, onlarla etkileşim kurabilir. Bu da kullanıcı tabanının katlanarak büyümesine yol açıyor. Bu yüzden analist bu projenin yüksek bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!