2 Büyük Tahminci: Boğalar Geliyor! Bu Kripto Paradan Alın

Kripto para piyasasının önde gelen tahmincilerinden CNBC’nin “Mad Money” programının sunucusu Jim Cramer ve eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, yakın zamanda piyasanın yükselişe geçeceğini aktararak, bu kripto para birimini öneriyor! İşte detaylar…

Mad Money sunucusu Jim Cramer, kripto para piyasasını yorumladı!

Piyasanın önde gelen isimlerinden “Mad Money” programının sunucusu Jim Cramer, Twitter üzerinden yeni bir boğa piyasasının halihazırda başlangıcının yaşanabileceğini aktardı. Ünlü ismin önceki yorumları göz önüne alındığında, bu yorumları hiç de şaşırtıcı değil. Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere Ocak ayında Cramer, yatırımcılara piyasanın boğa modunda olduğunu ve herhangi bir olası gerilemenin düşüşte satın alma fırsatları anlamına geldiğini söylemişti.

Güçlü kazanç raporları nedeniyle piyasanın daha fazla yükselme yeteneğinin, bunun daha fazla hareket alanı olduğunu gösterdiğini belirtti. Yine de bugün erken saatlerde Cramer, ABD Federal Rezervinin parasal sıkılaştırmayı sürdüreceğini ve sonunda bir durgunluğu tetikleyeceğini tweetledi.

Bununla birlikte, Cramer halen önümüzdeki aylarda yükseliş olacağını savunuyor. Cramer Geçen ay, yatırımcıları Barry Silbert’in Digital Currency Group şirketini çevreleyen çöküş sinyallerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Cramer ayrıca yatırımcılara kripto pozisyonlarından çıkmayı düşünmelerini tavsiye etti. Öte yandan Litecoin gibi büyük kripto para birimi sahiplerini “aptal” olarak nitelendiren Cramer, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nu kripto para piyasasında daha sıkı baskı yapmaya çağırdı.

Ocak ayında Bitcoin’deki büyük artışa rağmen, Cramer kısa süre önce kripto alanına girmeme konusunda uyarıda bulundu. Yatırımcılara kripto para birimlerinden uzak durmalarını ve bunun yerine enflasyona veya ekonomik kaosa karşı bir koruma olarak altını tercih etmelerini tavsiye etti.

Ünlü isim altını, dünyanın en popüler kripto para birimine kıyasla çok daha iyi bir alternatif olarak görüyor. Cramer artık borsada yükselişe devam ederken, kripto para birimi alanındaki yatırımcılara dikkatli olma tavsiyesinde bulunmaya devam ediyor.

Eski BitMex CEO’su Bitcoin almaya devam ediyor!

BitMex CEO’su Arthur Hayes, Bitcoin (BTC) alımlarına devam ettiğini duyurdu ve kararını ayrıntılı olarak açıklayan bir yazı paylaştı.

Hazine Genel Hesabının (TGA) durumu ve borç ele alınmaktadır. Böylece, eski CEO’nun beklentilerine göre, ABD borç tavanı zirveye ulaştığı için, Hazine onu satın almak için TGA’dan para harcamaya başlayacak, böylece sisteme likidite katacak ve dijital varlıkları da dahil olmak üzere varlık fiyatlarını yükseltecektir. Aynı zamanda, ABD Merkez Bankası’nın niceliksel sıkılaştırma politikasının bir parçası olarak aylık bilanço temizliğinin etkisi de dengelenecek.

Bu nedenle, Hayes, bir noktada bu tür eylemlerin, piyasaları kesinlikle vuracak seçimlerin yapılması gereken bir çıkmaza yol açacağını söylüyor. Anlık olarak BTC, 21.844,10 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!