İşte Bu Hafta Yatırımcı Ceplerini Şişiren 5 Altcoin!

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, kripto para piyasaları bir süredir düşüş ivmesini sürdürüyor ve bir çok yatırımcı zarar etmiş görünüyor. Bu nedenle yatırımcılar kar alabilecekleri altcoin projelerini araştırıyorlar. İşte son dönemlerde yatırımcılarını mutlu eden 5 altcoin projesi…

Listenin ilk sırasındaki altcoin: Casper (CSPR)

CSPR fiyatı Mayıs ayının başından bu yana 0,039 dolarlık direnç alanının altında işlem görüyordu. Büyük bir yukarı yönlü hareket başlattıktan sonra, Casper fiyatı nihayet 16 Ekim’de sıçrama yapmayı başardı. Ertesi gün 0,055 dolara ulaştı. Casper fiyatı o zamandan beri düştü ve 0,039 dolarlık alanı destek olarak doğruladı (yeşil simge). Günlük RSI indikatörü hala artıyor ve henüz herhangi bir düşüş ayrışması yaratmadı. Bu nedenle, başka bir potansiyel yeniden testten sonra, CSPR fiyatının 0,058 dolar direnç alanına doğru artması bekleniyor. Tersine, 0,039 dolarlık alanın altında bir günlük kapanış, kripto piyasasındaki bu yükseliş tahminini geçersiz kılacaktır.

Trust Wallet Token (TWT)

TWT fiyatı, Eylül 2021’den bu yana azalan bir direnç çizgisinin altında düşüyor. Şu anda, Trust Wallet Token fiyatı, beşinci girişimini (kırmızı simgeler) yapma sürecindedir. Dirençler her dokunulduğunda zayıfladığından, bir kırılma olasılığı yüksektir. Ayrıca, günlük RSI hala artıyor ve herhangi bir düşüş ayrışması yaratmadı. Bir kırılma meydana gelirse, bir sonraki en yakın direnç alanı TWT fiyatı için 1.33 dolarda olacaktır. Tersine, 0,90 dolarlık yatay destek alanının altında günlük bir kapanış, kripto piyasasındaki yükseliş hipotezini geçersiz kılacaktır.

Listenin 3. sırada bulunun altcoin :Maker (MKR)

MKR, Haziran 2021’den bu yana azalan bir kama içine düşüyor. Azalan kama boğasal bir model olarak kabul edilir, bu da ondan bir kopuşun en olası senaryo olacağı anlamına gelir. Maker fiyatı şu anda patlak vermeye çalışıyor. Eylül 2022’de kamanın destek hattında zıpladıktan sonra yukarı doğru bir hareket başladı. Ek olarak, RSI indikatörü nihayet 50’nin üzerine çıktı ve düşüş ayrışması trend çizgisinden çıktı. Bu, kamadan bir fiyat kırılması olasılığını destekler. Bir kırılma meydana gelirse, MKR fiyatı 1.970 dolara kadar yükselebilir. Yıllık en düşük seviye olan 581 doların altına düşmesi, kripto piyasasındaki Maker fiyatı için bu yükseliş senaryosunu geçersiz kılacaktır.

Toncoin (TON)

TON, 13 Ekim’de 1,25 dolarlık yatay destek alanında zıpladığından beri yukarı doğru hareket ediyor (yeşil simge). Kısa bir süre sonra, Toncoin fiyatı azalan bir direnç çizgisinden çıktı. Yukarı yönlü hareket devam ederse, en yakın direnç alanı 0.5-0.618 Fib geri çekilme direnci seviyelerinin yarattığı 1.66-1.77 dolar seviyesinde. Bu alanın üzerinde başarılı bir hareketin TON fiyatını 2 doların üzerine çıkarması bekleniyor. Tersine, 1,25 doların altında bir günlük kapanış düşüş eğilimi gösterir ve kripto piyasasında Toncoin fiyatı için yeni düşük seviyelerin beklendiğini gösterir.

Listenin sonundaki altcoin: AAVE

AAVE fiyatı, 13 Ağustos’ta 115.18 dolara ulaştığından beri azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyor. Aşağı yönlü hareket, 13 Ekim’de 64,71 dolara kadar düşük bir seviyeye ulaştı. Takip eden sıçrama, uzun bir alt fitil (yeşil simge) yarattı ve 72 dolarlık alanı destek olarak doğruladı. Kısa bir süre sonra, AAVE fiyatı azalan bir direnç çizgisinden çıktı. AAVE fiyatının bir A-B-C yapısının C dalgasını başlatmış olması mümkündür (siyah). Eğer öyleyse, 135.50 dolara kadar yükselebilir. 72 doların altında bir günlük kapanış bu olasılığı geçersiz kılacaktır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!