XRP nin en büyük piyasa üreticisi B2C2 ye 30 milyon dolarlık SBI yatırımı

Japon finans devi SBI Holdingin iştiraki olan SBI Financial Services İngiliz kripto likiditesi girişimi B2C2de 30 milyon dolarlık bir azınlık hissesi satın aldı.

Yatırımlar B2C2nin SBInın ana likidite sağlayıcısı olarak belirlendiği için firmalar arasında stratejik bir ortaklığın başlangıcına işaret ediyor. Bu işbirliğinin SBInin kripto teklifini milyonlarca müşteriye genişletmesi hedefleniyor. Londra merkezli start-up bir elektronik prime komisyonculuğu başlattığından B2C2nin SBI dağıtım ağından faydalanması amaçlanıyor.

B2C2deki bir temsilci yatırımın bu yıl dijital varlık endüstrisinin en büyüklerinden biri olduğunu söyledi.

“Sonuç olarak B2C2nin sofistike varlık yükümlülük yönetimi çerçevesini değerli müşteri tabanını ticaret ve ana aracılık alanındaki derin uzmanlığı SBInın bilanço gücü ile bir araya getirerek bizi yılda 20 milyar dolarlık ana aracılık pazarına dokunacak şekilde konumlandıran bir oyun değiştirici olacak.”

SBI Xrpye odaklanan Japonyanın ilk dijital varlık fonunu başlatacak

SBI CEOsu Yoshitaka Kitao fonun Japonyanın ilk dijital varlık fonu olacağını iddia ederek yatırımcı sunumundaki planları açıkladı.

Raporda belirtildiği üzere SBI’nın yeni kripto fonu genellikle fon portföyünün % 50sini oluşturması planlanan XRP’yi işletecek. Diğer dijital varlıklar arasında SBInın sunumundaki bir tabloya göre sırasıyla % 30 ve % 20 içeren Bitcoin ve Ethereum bulunacak.

B2C2den XRPdeki en büyük pazar üreticisi iddiası

Temsilci B2C2nin B2C2 kurucularının sahip olduğu çoğunluk ile kendi kendini finanse ettiğini söyledi. 2015 yılında eski bir Goldman Sachs yatırımcısı olan Max Boonen tarafından kurulan B2C2 OTC ticaret platformu olarak biliniyor. Bu doğrultuda kendini Rippleın en büyük pazar üreticisi olarak görüyor.

SBI Xrpye özel dikkat göstererek bir dizi kripto projesinde aktif olarak yer aldı.

 

 

Comments (0)
Add Comment