Zincir Üstü Analist Willy Woo Bitcoin Rallisinin Biteceği Tarihi Açıkladı

Popüler zincir üstü analisti Willy Woo, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda 20 Ekim günü yeni ATH’sine ulaşan lider kripto para birimi hakkındaki analizlerini paylaşıyor. Analist, son Bitcoin (BTC) birikim trendlerinin kripto boğa koşusunun bir yıl daha sürebileceği anlamına geldiğini ifade ediyor.

Willy Woo: Uzun vadeli yatırımcılar Bitcoin üzerinde satın alma baskısı yaratıyor

Preston Pysh ile Bitcoin Fundamentals üzerine yaptığı yeni bir röportajda deneyimli zincir üstü analist Willy Woo, uzun vadeli BTC sahiplerinin önceki boğa döngülerinden çok daha zengin olduğunu ve bunun da lider kripto paranın ilerlemesi için iyiye işaret olduğunu kaydediyor. Analist, yatırımlarını uzun vadede elinde tutan yeni bir tür yüksek net değerli yatırımcının Bitcoin üzerinde önemli bir satın alma baskısı oluşturduğunu ifade ediyor. Woo’nun konuya dair açıklamaları ise şöyle:

Geçen yılın dördüncü çeyreğinden itibaren, bu uzun vadeli sahiplerinin son neslinin etkili bir şekilde satış yapmaya başladığını gördük. Ve bu yeni adamlar satın almak için geldiler. Yüksek net değerli alıcılardı. Aile ofisleriydiler, bir seferde 1 milyon dolar gibi önemli miktarlarda yatırımlar yapan yüksek net değerli yatırımcılardı. Yani bireysel yatırımcılar değillerdi ve satın almaya devam ediyorlardı.”

Analiste göre BTC boğa koşusu 6 ay veya daha uzun sürebilir

Usta analist Willy Woo, yeni dalga BTC yatırımcılarının artık uzun vadeli sahipleri olarak kabul edildiğini belirtiyor. Analist bu yatırımcıların, Bitcoin (BTC)’in 100 bin doları aşmak için gerekli ivmeyi sağlayacaklarını belirtiyor. Woo, konuya ilişkin olarak şu yorumu yapıyor:

Bu yılın ilk yarısında BTC alan tüm yeni yatırımcıların artık uzun vadeli sahip oldukları ve zirvede oldukları noktadayız. Bizi altı haneli seviyelere taşımak için gerekli olan kilitlenmeyi sağlıyorlar.

Kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere lider kripto para birimi Bitcoin, 20 Ekim 2021 tarihinde ulaştığı 68 bin dolarlık ATH’sinin ardından yazım sırasında 61,416 dolardan işlem görüyor. Deneyimli analist Woo, zincir üzerinde gördüklerinin, potansiyel olarak bir yıl sonra gerçekleşecek olan uzun bir döngüye işaret ettiğini söylüyor. Analistin Bitcoin boğa koşusuna ilişkin detaylı analizi ise şu şekilde:

Önümüzdeki altı ay içinde Bitcoin’de altı haneli sayılara geçeceğimizden oldukça eminim.? Önümüzdeki altı ay içinde bunu neredeyse kesin olarak yapacağımızı düşünüyorum. Muhtemelen çok daha erken, bir ya da iki ay içinde ya da bir ya da iki hafta içinde işlerin yolunda gitmesi mümkün. Bu yüksek güvenilirlik metriğidir. Bu nedenle önümüzdeki altı ay veya daha uzun bir süre bir boğa koşusu içindeyiz. Bu koşu bir yıl daha devam edebilir. Yani birikim yapmak için çok iyi bir zaman. Bu yeniden birikim aşamasından yeni çıkıyoruz. Zincir üzerinde bu dip seviyeye ulaştığımızda, bunun bir birikim olduğunu, ayı piyasası olmadığını çok net bir şekilde görebiliyoruz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!