Wall Street Devleri Bu Kripto Para Birimine Yönelecek!

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) son zamanlarda devasa düşüşler yaşadı. Bununla birlikte, 2021’de Cardano (ADA) için durum gerçekten farklıydı. Piyasa değerine göre beşinci en büyük kripto para birimi, gücünü korumayı başardı.

Cardano piyasadaki çöküş esnasında dayanıklılık gösterdi!

Ekim ayının başından bu yana Cardano’nun değeri yüzde 2276 gibi büyük bir artış kaydetti. En son piyasa çöküşü sırasında, ADA’nin değeri değeri, yüzde 40 oranında düşmüştü. Aslında Ethereum, 19 Mayıs’tan sonra ADA’dan daha büyük kayıplar verdi. Dahası, 1 dolar aralığı ADA tarafından istikrarlı bir şekilde tutuluyor ve piyasa genelinde düşüş baskısının azalmasıyla varlığın önümüzdeki haftalarda toparlanması muhtemel. Bununla birlikte, sektörde Cardano için daha olumlu katalizörler olabilir.

 Grayscale etkisi: ADA için bir dönüm noktası!

Grayscale tarafından yakın zamanda yapılan bir duyuruya göre, organizasyon Bitcoin ve Ethereum gibi büyük sermayeli fonuna Cardano’yu ekledi. Varlık şu anda yüzde 4,26’lık bir tahsis ile fondaki üçüncü en büyük kripto para birimi. Cardano şimdiye kadar değerlendirme listesindeyken, doğrudan listelenmesinin, her ikisi de ADA’dan çok önce listelenen varlıklar olan Chainlink ve Bitcoin Cash’in üzerinde olumlu etki yarattığını belirtmek gerekir.

 

Grayscale, projeye yatırım yapmaya çalışan akredite yatırımcılara doğrudan erişim sağladığı için, bu  ADA için çok büyük bir gelişme. Grayscale, Ocak 2021’de Cardano Trust için başvurmuştu ve şu anda tokeni büyük sermayeli fonlarına eklemek mantıklı. Ama neden?

Conshares verileri: Devasa sermaye girişleri görülüyor!

ESG tartışması, bazıları tarafından piyasanın düşmesine neden olan nedenlerden biri olarak kabul edilen Bitcoin etrafında sürerken, yatırımcılar dikkatlerini Proof-of-Stake varlıklarına çevirdiler. Aslında Coinshares, 19 Mayıs çöküşünden sonra Cardano’nun kurumsal varlıklardan 11 milyon dolarlık sermaye girişi kaydettiğini tespit etti.

Aynı zamanda, Bitcoin piyasası 115 milyon dolarlık önemli sermaye çıkışları gördü. Bu nedenle, Grayscale erişilebilirliğini netleştirmeden önce kurumların projeyi dikkate aldığı sonucuna varılabilir, ancak Cardano’nun bir sonraki gelişimi muhtemelen değerini daha da yükseltecektir.

Akıllı sözleşmer kripto para birimi için yeni kapılar açacak!

Muhtemelen. Cardano kısa süre önce Alonzo test ağında ilk Plutus akıllı sözleşmesini yayınladı ve Temmuz ayında daha fazla geliştirme yapılacak. Akıllı sözleşmelerin işlevselliğini ve nihai uygulamalarını eklemek, Cardano ağında dApp’lerin oluşturulmasının mümkün olacağı anlamına gelir.

 

Ethereum’un daha yüksek bir değere dokunmasına izin veren belirli alan, yalnızca kullanım durumunu artıran Cardano’da programlanabilir. Wall Street zaten ADA’ya akın ediyor ve Cardano’daki tahsisleri hakkında halka açık bir şekilde konuşmaları çok uzun sürmeyecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (1)
Add Comment