Wall Street Bu 4 Kripto Para İçin Harekete Geçti!

Kripto para piyasası yeni gelişmelerle çalkalanıyor. Son olarak Fidelity Digital Assets, Charles Schwab ve Citadel Securities gibi önde gelen finans kuruluşları tarafından desteklenen bir kripto para borsası olan EDX Markets (EDX), Amerika Birleşik Devletleri’nde resmi olarak faaliyete geçtiğini duyurdu. Dokuz aylık teknolojik geliştirme sürecinin ardından EDX, güvenilir aracılar tarafından kolaylaştırılan dijital varlıklar için güvenli ve uyumlu bir kripto para borsası ve işlem platformu sunmaya hazır görünüyor. Borsa ilk olarak 4 kripto para birimini destekleyeceğini duyurdu! İşte detaylar…

Wall Street destekli kripto para borsası açıldı!

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere kripto para piyasası yeni bir borsanın piyasalara girmesi ile çalkalanıyor. Wall Street destekli kripto para borsası EDX, sektör liderleri için tercih edilen bir kripto borsası olmayı hedefliyor. Geleneksel finansın en iyi uygulamalarından yararlanan platform, kullanıcılara likidite, rekabetçi kotasyonlar ve çıkar çatışmalarını en aza indiren benzersiz bir gözetimsiz model gibi farklı avantajlar sunuyor. Özellikle EDX, kripto piyasalarına sadece perakende kotasyonu getirerek katılımcıların perakende kaynaklı emirler için iyileştirilmiş fiyatlandırmadan yararlanmasını sağladı. Platform şu anda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) gibi popüler kripto’ların alım satımını destekliyor.

Yakın gelecekte EDX, EDX Markets platformunda gerçekleştirilen işlemlerin takasını yapacak bir takas odası olan EDX Clearing’i başlatmayı planlıyor. Bu merkezi karşı taraf sistemi fiyat rekabetini artıracak, takas risklerini azaltacak ve katılımcılar için operasyonel verimliliği artıracaktır. Genişlemesini desteklemek ve piyasa lideri olarak konumunu pekiştirmek için EDX, kısa süre önce birkaç stratejik yatırımcıyı ağırlayan bir finansman turunu tamamladı. Miami International Holdings, DV Crypto, GTS, GSR Markets LTD ve HRT Technology; Charles Schwab, Citadel Securities, Fidelity Digital Assets, Paradigm, Sequoia Capital ve Virtu Financial gibi kurucu yatırımcılardan oluşan bir koalisyona katıldı. Ek finansman, EDX’in ticaret platformunu daha da geliştirmesini ve piyasadaki konumunu sağlamlaştırmasını sağlayacak.

Borsanın CEO’su platformun geleceğini yorumladı

Kripto borsası EDX CEO’su Jamil Nazarali, platformun potansiyeline olan güvenini dile getirerek, sektörün karşılaştığı zorluklara rağmen şirketin yeni yatırımcıları ve ortakları çekme becerisinin altını çizdi. Nazarali, EDX’in geleneksel finansın en iyi uygulamalarını kripto piyasasına entegre etme konusundaki kararlılığını vurguladı. Ayrıca, yaklaşan EDX Clearing teklifinin önemli bir farklılaştırıcı olacağını, rekabeti teşvik ederek ve uzlaştırma süreçlerini kolaylaştırarak bir piyasa ihtiyacını karşılayacağını belirtti. EDX Markets, resmi lansmanı ve EDX Clearing’in piyasaya sürülmesiyle, dijital varlık ticareti için güvenilir ve güvenilir bir platform olarak kendini kanıtlamayı hedefliyor. Platformun önemli yatırımlar ve ortaklıklar sağlamadaki başarısı, güvenli ve uyumlu bir kripto para piyasasına olan talebin altını çiziyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!