Verilen Söz Tutuldu: Noel’de 239 Milyon Shiba Inu yakıldı!

Shiba Inu (SHIB) topluluğuna verilen söz yerine getirildi. Bigger Entertainment, Noel partisinde 239 milyon SHIB yaktı.

Şirket, Noel’de 1 milyar token yakma hedefine ulaşmayı planlıyorlardu!

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 239 milyon Shiba Inu Yakıldı. İşlem Etherscan’da görülebilir. Yakma partisi Bigger Entertainment tarafından organize edildi. Bigger Entertainment’ın kurucusu ve sahibi Steven Cooper, ekibinin 26 Aralık’ta 211.666.467 SHIB imha etmeyi planladığını Twitter’da duyurmuştu. Bu miktar, Aralık ayının başından beri artmaya devam etti. Daha sonra yönetici, 239 milyon token yakabildiklerini açıkladı. Ayrıca SHIB topluluğunu coin yakma olayını youtube’da canlı izlemeye davet etti. Shiba Inu tutkunları, yakma partisine katılmak için fiyatı 5 dolar  olan bilet aldılar. Big Entertainment daha sonra toplanan bu para ile SHIB aldı ve hepsini yaktı. Şirket ayrıca, SHIB yaktığını iddia eden Kanada merkezli medikal şirketi ”Ask the Doctor”ın aksine, yakılan tokenlerin Etherscan işlemlerini sağlamayı da garanti ediyor.

 

https://twitter.com/biggerent/status/1475205677484285954?s=20

Coin yakma partisinin yanı sıra, bir de NFT hediye edilen bir çekiliş düzenlendi. Cooper ve şirketi, Noel’de 1 milyar token yakma hedefine ulaşmayı planlıyorlardı, ancak bu olmadı. Ancak 239 milyon Shiba Inu yakabildiler. Cooper ayrıca ‘Ask the Dcotor’ hakkında yorum yaptı ve şirketin son zamanalrda Shiba Inu kurucusu ile girdiği tartışmaya değinerek, şirketin SHIB topluluğuna yalan söylediğini iddia etti. Yöneticiye göre, birçok büyük iddia ortaya atıldı ama Kanadalı şirktet tek bir token bile yakmadı.  Genel olarak, her yerde meydana gelen tüm SHIB yakma işlemleri göz önüne alındığında, 1 katrilyonluk ilk arzdan toplam 410.30.479.135.246 SHIB  (yüzde 41) yakıldı.

 Kanadalı şirket, U dönüşü yaptı: Shiba Inu!

Kanada merkezli medikal şirketi ”Ask the Doctor”, son zamanlarda Shiba Inu (SHIB)’ya olan desteği ile gündemden düşmedi. Ancak, kripto para sektörünü şaşırtan son derece ilginç bir gelişme yaşanıyor. Shiba Inu’nun güçlü topluluğundan ilham alan şirket, kısa süre önce profil resmini SHIB logosu olarak değiştirdi ve takipçilerinden fiyatın 0.0001dolara ulaşana kadar profil resimlerini SHIB olarak değiştirmelerini istemişti. Fakat, bugün ise  şirket SHIB geliştiricilerini dava açmakla tehdit ediyor.

 
SHIB’in en büyük destekçisi olarak ortaya çıkan ”Ask the Doctor”, projeye bir anda düşman kesildi. Medikal şirket, Shitoshi Kusama ve SHIB’e dolandırıcılık nedeniyle dava açacağını söyledi. Sağlık firması ayrıca Shiba Inu (SHIB)’nun kurucusunu mahkemeye vererek, kimliğini ortaya çıkarmakla tehdit etti. Ayrıca SHIB’nin yakında fiyaskoya uğrayacağını savundu. Firma, Shitoshi Kusama ve Ryoshi’nin, dolandırıcı oldukları için kimliklerini sakladıklarını söyledi v
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!