Ve Warren Buffett da ilk Bitcoin ini aldı… Peki nasıl?

Dünyanın önemli Kripto para birimlerinden Tronun yaratıcısı Justin Sun’ın ünlü değer yatırımcısı Warren Buffett ile ertelenen buluşması geçtiğimiz günlerde gerçekleşmişti. 

BEKLENEN BULUŞMA SONUNDA GERÇEKLEŞTİ… TIKLAYIN

Omaha Kahini ile bir öğle yemeği yemek için her yıl dünyanın her yerinden insanlar milyonlarca dolar ödüyor. Para yardım için harcanırken en yüksek bağışı yapan kişi Buffett ile yemek yiyerek deneyimlerinden faydalanıyor.

Buluşmada Suna Binance Charity Başkanı Helen Hai eToro CEO’su Yoni Assia Huobi CFO’su Chris Lee ve Litecoin kurucusu Charlie Lee eşlik etmişti.

Justin Sun yemekten sonra Twitter’daki paylaşımında Bitcoin Tesla & Tron üzerine konuştuklarını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı: 

“Warren Buffett ile inanılmaz buluşmayı nihayet gerçekleştirdik. Tronu bir sonraki seviyeye nasıl taşıyacağınız konusunda destek ve tavsiyeniz için teşekkür ederiz.”

BUFFETT’IN İLK BITCOIN’İ

Öte yandan buluşmada Warren Buffett ilk Bitcoin’ine sahip oldu. Tron kurucusu Berkshire Hathaway CEOsuna iki Galaxy Fold telefonu ve 1.930.830 TRX hediye etti.

Sun Buffette yeni Samsung telefonunu nasıl kullanılacağını ve TRXin bir telefondan diğerine nasıl aktarılacağını gösterdi. Sun ayrıca Buffet’in telefonuna 1 BTC gönderdi ve şu Twitter’da şu mesajı paylaştı: “Warren Buffett ilk Bitcoinini aldı. Bu şanslı Bitcoin Samsung Galaxy Foldda güvenle saklanır. Ona bu Bitcoin’i hediye ettikten sonra BTC yüzde 16 arttı. Umarım bu artış aya kadar yükselir.”

Buffetta hediye edilen telefon:

Comments (0)
Add Comment