Uzun vadeli Bitcoin Cash fiyat analizi

Haftaya yüzde 5 oranında değer kaybıyla başlayan Bitcoin altcoinleri de olumsuz olarak etkiledi. Bu etkiye maruz kalanlardan biri de Bitcoin Cash oldu. Geçen ay umut verici bir tablo hakimken 3 Eylülde yaşanan düşüşten sonra Temmuz ayındaki seviyelerden birine geri döndü.

Piyasa değeri 4.3 milyar Dolar olan Bitcoin Cash haber yazımı esnasında 233 Dolar olarak göründü. Geçtiğimiz 24 saat boyunca BCHnin fiyatı grafiklerde yüzde 4lük bir artış sayesinde kayıplarının bir kısmını telafi ederken 24 saatlik 2 milyar dolarlık bir işlem hacmi kaydetti.


                                                                            BCH 1 günlük tablo

BTCnin fiyat hareketinden etkilenen BCHde son birkaç gün içerisinde aşağı yönlü bir kırılma yaşandı. Yazım sırasında 222 Dolar olan destek fiyatı yükseltmeyi sağlayan seviye ile düşüşü dengede tutuyor.

BCHnin kayıplarını telafi etmek için aşması gereken iki güçlü direnç seviyesi bulunuyor. Coinin direnç seviyeleri 245 Dolar ve 260 Dolar seviyesindedir.


                                                                                  BCH/BTC

Yazının yazıldığı sırada BCHnin MACD çizgisi düşüş eğilimi gösterdi. RSI aşırı satım bölgesinde durduktan sonra tarafsız bölgeye geri döndü.

BCH Bitcoin ile güçlü bir şekilde korelasyonda bulunmaya devam ediyor. BCHnin 245 Dolarlık ilk direnci kırma olasılığı ile birlikte herhangi bir düşüş olması durumunda destek seviyesinin bu düşüşü dengeleyebileceği öngörülüyor.

Comments (0)
Add Comment