Usta Analist: Yaşanan Düzeltme Sonrası Patlayacak Altcoin’leri Açıkladı!

Kripto para stratejisti ve analist Scott Melker, genel olarak piyasalar ciddi bir düzeltme yaşarken, hızlı bir şekilde toparlanıp, büyük artış gösterecek dört altcoin’i açıkladı.

Ethereum yeni ATH’ler görecek

Yayınladığı yeni bir videoda analist, 57.500 YouTube takipçisine, Ethereum’u takip ettiğini ve lider altocoin’in keskin düzeltme aşamasının sonuna gelerek artışa geçtiğini belirtti. Melker şunları söyledi:

19 Mayıs’ta, ağır satış gerçekleşti. Ve sonra hacim azaldı. Fiyat düşmeye devam etti ama hacim azaldı. İşte küçük bir artış daha (23 Mayıs) ama satın alındı. Ethereum, tekrar harekete geçti. Yeni ATH’ler gelecek!

Bu 3 Metrik, Ethereum (ETH)’un Kaderini Belirleyecek! İşte Detaylar…

Analist, düzeltmeden sonra büyük talebe tanık olduğunu söylediği Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon’a (MATIC) işaret etti. Melker şunları ekledi:

Bu bir mega boğa şamdanı (24 Mayıs), tanrım … Bu, MATIC’te kesinlikle bu yıl gördüğümüz en yüksek günlük hacimde kapanacak. Fiyat yüzde 32 oranında artış gösteri. Parabolik artış devam edecek.

Analist Litecoin ve Chanlink’te büyük fiyat artışı bekliyor

Melker’ın listesindeki üçüncü altcoin Litecoin (LTC). Analiste göre Litecoin, daha düşük zaman dilimlerinde teknik bir ters çevirme deseni göstermeye başlıyor. Analist şunları söyledi:

Litecoin hemen hemen şimdiye kadar zıplamadı ama yine de büyük bir destek var. 146 doların üzerinde oldukça iyi görünüyor… Bunun potansiyel [ters] baş ve omuz formasyonu devam ediyor. Genel olarak, Litecoin bu seviyenin üzerinde oldukça iyi görünüyor.

Analistin radarındaki en son altcoin, boğalardan güçlü bir geri dönüş gördüğünü söylediği merkeziyetsiz oracle ağı Chainlink. Analist şunları söyledi:

Bu, günlük olarak yayınlanan bir mega mum (23 Mayıs). Bu, MATIC’de gördüğünüz gibi bir yükselişin tersine dönmesidir. Uzun fitil aşağı, boğalar fiyatı tekrar yükseltir, bu çekici yapar … ve ardından yanında yükselen bir boğa şamdanı var.