Usta Analist Hafta Sonunda Radarınızda Olması Gereken 3 Altcoin Projesini Paylaştı

Popüler bir kripto analisti ve yatırımcısı, üç altcoin projesi için daha fazla yükseliş hareketi beklentisini paylaşıyor.

Altcoin Elrond (EGLD)

Yeni bir Twitter dizisinde, Crypto Dog müstear adlı kripto analisti 572 bin takipçisine, son birkaç hafta içinde yaklaşık 100 dolardan 150 dolara yükselen altcoin Elrond (EGLD)’un büyük olasılıkla yükselişe devam edeceğini söylüyor. Analist ayrıca EGLD’nin günler veya haftalarca sürecek yükseliş trendinde kalabileceğini söylüyor. Konuya ilişkin olarak görüşlerini paylaşan usta yatırımcı şu ifadelerini paylaştı:

Elrond (EGLD), konsolidasyondan çıktıktan sonra güçlü bir 3D için hazırlanmaya başladı. Bu, günler/haftalar boyunca sürecek bir trend olabilir.

PancakeSwap (CAKE)

Ünlü analist ayrıca Binance Smart Chain’e dayalı merkezi olmayan değişim platformu PancakeSwap (CAKE) ile de ilgileniyor. Analist, altcoin CAKE’nin Temmuz ayının sonundan bu yana yükseliş eğiliminde olduğunu ve muhtemelen yakın gelecekte tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşarak yükselişine devam edeceğini söylüyor.

CAKE/USD, temmuz ayının sonundan bu yana yalnızca yükseliş modunda devam ediyor. CAKE için tüm zamanların en yüksek seviyeleri mi geliyor?

Altcoin Polygon (MATIC)

Yatırımcı ayrıca 2. katman ölçeklendirme ağı altcoin Polygon (MATIC)’da yükselişe geçiyor ve varlığın 2 dolar fiyat seviyesini yeniden ele geçireceğini de tahmin ediyor. Konu hakkındaki düşüncelerini ifade eden Crypto Dog, şu iddiada bulundu:

Bu, MATIC’te yükseliş konsolidasyonuna benziyor. 2+ dolara geri atacaklar.

Ethereum (ETH)

Son olarak The Crypto Dog, akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH)’un 3.000-3.200 dolar arasında işlem gördüğü için muhtemelen bir konsolidasyon aşamasına girdiğini söylüyor. Altcoin Ethereum hakkında paylaşımda bulunan ünlü analist şunu ekledi:

ETH konsolide oluyor, param birikiyor.

DeFi ekosistemindeki kripto para birimleri ve faaliyetlerin hacmi arttıkça, Ethereum (ETH/USD) fiyatı gece seansında toparlandı. Eter, bu haftanın en yüksek seviyesi olan 3.345 doların biraz altında kalan 3.220 dolara yükseldi. Bu arada, Ethereum’un fiyatı, Bitcoin gece seansında toparlandıktan sonra nispeten iyi bir performans sergiledi. Perşembe günü 45.000 doların altına düştükten sonra, Bitcoin 47.000 doların üzerine çıktı. Analist topluluğu arasında, hafta sonu boyunca fiyatın 50.000 dolardan fazla yükseleceği konuşuluyor. Çoğu durumda ise Ethereum, Bitcoin’in hareketini izleme eğiliminde bulunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!