Usta Analist: Piyasa Düzeltme Yaşarken Bu Kripto Paraları Aldım!

Analist ve trader Josh Rager, kripto para piyasasında keskin düzeltme devam ederken, dört kripto para birimi satın aldığını açıklıyor.

Analist: kripto para piyasası boğa döngüsüne girecek

Popüler analist, paylaştığı yeni bir tweet’te 173.400 takipçisine Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), akıllı sözleşme platformu Solana (SOL) ve çoklu ölçeklendirme çözümü Polygon’u (MATIC) yakından takip ettiğini söylüyor.

https://twitter.com/Rager/status/1402305082763350016?s=20

Ethereum’u inceleyen Rager, lider altcoin’in 2.500 dolar civarında çok önemli bir direnci geri alması ve onu desteğe dönüştürmesi gerektiğini söylüyor. Aksi takdirde, fiyatın düşme riski vardır. Analist şunları söylüyor:

Burada kilit bir ret seviyesinde ETH, aşağı yönlü yeniden test olur, ancak bu alanı önceki aralığa kapatırsa yükseliş meydana gelir.

Bitcoin hangi yönde ilerleyecek?

Bitcoin’e gelince, Rager, lider kripto para biriminin uzun vadede yükselmeye hazır olduğuna inandığı için dipten satın almak istediğini belirtiyor. Analist şu yorumu yapıyor:

BTC günlük aralıktan düşmeye başlıyor. Bu fitili birkaç kez  gördük – bu, Bitcoin’in aşağı yönlü devam ettiği zaman mı? Bence, önümüzdeki aylarda hala daha yüksek fiyatlar göreceğiz ve şu an için daha düşük fiyatlara açığız.

Diğer analist Smart Contracter da mevcut seviyelerde Bitcoin satın alıyor. Satıcıların tükenme belirtileri göstermeye başlamasıyla birlikte büyük bir rallinin ufukta olduğuna inanıyor. Stratejist şunu ekliyor:

BTC’de yükseliş görünüyor ve tekrar satın almaya başlıyorum. Hedefim olarak minimum 50 bin dolar civarına bakıyorum. Düzeltme  neredeyse bitti gibi geliyor.

Analist, dalgalar halinde ortaya çıkan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden Elliott Wave teorisine güveniyor. Ayı piyasasının kesik beşinci dalgası, satıcıların güç kaybettiğini ve bir geri dönüşün göründüğünü gösteriyor.

JPMorgan raporu endişe yarattı: Analist uyardı

Bitcoin (BTC), bugün erken saatlerde 37 bin dolar seviyelerini geçerek, son 24 saatte güçlü ivme kazanmasına rağmen, JPMorgan analistleri lider kripto para birimi’nin gelecekteki seyri konusunda biraz şüpheci. Bloomberg tarafından yakın zamanda yayınlanan bir raporda, banka analistlerinin, vadeli işlem piyasasında ‘geriye gidiş’ konusunda uyardığı belirtiliyor.

  

Bu, BTC’nin spot fiyatının vadeli fiyatından daha yüksek olduğu anlamına gelir ve endişe nedenidir. Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki JPMorgan stratejistleri, müşterilere yönelik yakın tarihli bir raporda şunları yazdı:

Geçtiğimiz haftalarda meydana gelen düşüşün, ayı piyasasını işaret eden olumsuz bir sinyal olduğuna inanıyoruz.