Usta Analist: Bu Altcoin Ethereum (ETH)’u Geride Bırakacak!

Deneyimli bir kripto para stratejisti ve analist, bu yıl Ethereum (ETH)’dan önemli ölçüde daha iyi performans göstereceğini söylediği orta büyüklükte bir altcoini açıkladı.

Solana, Ethereum’u tahtından edecek

Kripto para piyasasında The Crypto Dog olarak tanınan ve 539.500 takipçisi olan analist, akıllı sözleşme platformu Solana (SOL)’nın Ethereum’un 250 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşma potansiyeline sahip olduğunu söylüyor. Tarder şunları iddia etti:

SOL/ETH grafiği inanılmaz görünüyor: aşırı derecede yükseliş. SOL, mevcut piyasa değerinde Ethereum’u yakalamadan önce 10 kat daha fazla olabilir ve hala iki katına çıkabilir. Solana’nın bu yıl Ethereum’un piyasa değerini yakalamasını bekliyorum.

 

CoinMarketCap’e göre Solana, an itibariyle 9.05 milyar dolar piyasa değeri ile 33.43 dolardan işlem görüyor. Ethereum’un mevcut piyasa değerine yaklaşmak için SOL’un 27 katın üzerine çıkması gerekiyor. Analist, Solana’nın daha iyi performans göstermesi için Ethereum’un piyasa değerine yetişmesi gerekmediğine dikkat çekiyor. Solana’nın “ETH’nin yaptığının sadece bir kısmını başarması gerektiğini” söylüyor.

Analist: Yeni ATH’ler gelecek

2021’deki boğa döngüsünü 2017’deki boğa döngüsüyle karşılaştıran trader, kripto para piyasalarının, endüstrideki fon akışı nedeniyle tüm zamanların en yüksek seviyelerini yapmaya hazır olduğuna inanıyor. Analist şunları ekledi:

Bu döngü ile son arasındaki fark: Birçoğumuz rahat bir şekilde hayatta kalmak ve HODL’a  devam etmek için yeterli para kazandık. Ayrıca, endüstri olarak, tekrar yeni zirveler göreceğimizi bilmek için yeterli sermayeye ve gelecekteki fonlama  için bol beklentiye sahibiz.

Kripto para stratejistine göre, bir noktada piyasalar o kadar hızlı bir şekilde toparlanacak ki bazı yatırımcılar stantlarda izlemeye devam edecek. Son olarak, analist şunları vurguladı:

Dipi son derece hızlı bir şekilde pompalayacağız ve çoğu yan yatırımcıyı stabilcoinlerde sıkışıp bırakacağız.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!