Usta Analist: Temelleri Sağlam 5 Altcoin Patlamaya Hazır!

Popüler kripto trader’ı Aaron Arnold, Dogecoin, Chainlink ve üç altcoin projesinin sağlam temel gelişmelerle beslenen büyük hamleler için hazırlandığını söylüyor.

Ünlü analistin yükseliş öngördüğü altcoin projelerinden ikisi MANA ve DOGE

Yeni bir videoda Altcoin Daily sunucusu Aaron Arnold, 872 bin abonesine sanal gerçeklik odaklı Decentraland (MANA)’yı yakından takip ettiğini söylüyor. Arnold, Decentraland’ın bu hafta Ethereum’un ilk müzik festivallerinden birine ev sahipliği yapmaya hazır olduğunu şöyle belirtiyor:

Yani Decentraland, Blockchain tabanlı sanal dünyalar ve oyunlarda lider ve bir müzik festivali düzenliyorlar ve birçok Ethereum taraftarı bunu dört gözle bekliyor.

CoinGecko’ya göre Arnold’un listesinde bir yıl içinde yüzde 10,000’in üzerinde hızla yükselen popüler meme kriptosu Dogecoin (DOGE) var. Arnold, DOGE destekli mobil oyun Million Doge Disco için bir promosyon etkinliğini not alıyor. Artırılmış gerçeklik oyunu, kullanıcıları animasyonlu bir Shiba Inu’nun yanında dans ederken filme almaya ve DOGE tokenleri ve çeşitli DOGE NFT’lerini bulmak için yerel bölgelerinde hazine avına çıkmaya teşvik ediyor.

Arnold’un radarındaki diğer altcoin projeleri ise Polygon (MATIC), Chainlink (LINK) ve Elrond (EGLD)

Üç numaralı altcoin, katman 2 ölçekleme çözümü Polygon (MATIC). Trader MATIC tokenlerinde 50 milyon dolarlık ilk likidite finansmanı ile başlayarak, verim optimize edici kasaları Maker Network’e entegre ettiğini açıkladıktan sonra MATIC’in artmaya hazır olduğuna inanıyor. Bu konuda ise şu ifadeleri kullanıyor:

Son entegrasyonla, protokolün artık bir Ethereum ölçeklendirme toplayıcısı olmak için kapsam, vizyon ve dönüşüm açısından genişlediği anlamına geliyor. Yani, Polygon’u seviyorum. Maker’ı seviyorum. Ethereum’u seviyorum ve neler olup bittiği – büyüme, bina – inkâr edilemez.

Kripto trader, Chainlink son zamanlarda ağında toplam 618 entegrasyona ulaştığını ve en son olarak Blockchain tabanlı Battle Royale oyunlarını güçlendirmek için LINK kullanan, değiştirilemez bir token (NFT) pazarı olan Nifty Royale ile ulaştığını gözlemliyor. Bu altcoin hakkındaki fikirleri ise şu şekilde:

Nifty Royale konusunda tarafsızım. Bunu sizinle paylaşıyorum çünkü her gün, her hafta Chainlink böyle şeyler yapıyor.

Arnold’un radarındaki son altcoin ise, süper hızlı, güvenli, düşük maliyetli ve yüksek düzeyde ölçeklenebilir işlemler için oluşturulmuş bir Blockchain protokolü olan Elrond (EGLD). Bu altcoin projesinin neden yükseleceğini düşündüğünü ise şöyle açıklıyor:

Chainlink’e benzer şekilde, Elrond entegre oluyor ve ortaklıklar kuruyor ve yaptıkları, Chainlink ile gördüğümüz kararlılığa çok benziyor. Dolayısıyla Elrond kripto para birimi sahnesinde eski bir zamanlayıcı olmasa da şimdiden sayısız ortağı oldu ve her hafta, her ay büyümeye devam ediyor. EGLD’nin fiyatının son yedi günde yüzde22 artması şaşırtıcı değil.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!