Usta Analist: Bu 2 Altcoin Düzeltme Sonrası Hızla Toparlanacak!

Kripto para piyasında yakından takip edilen analist, iki altcoin’in piyasa keskin bir düzeltme yaşarken, hızlı bir şekilde boğa koşularına geri dönmesini bekliyor.

Polygon ve Chainlink hızla toparlanacak

Paylaştığı bir dizi tweet’te, kripto para analisti Josh Rager, katman 2 ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) ve merkeziyetsiz oracle ağı Chainlink’i (LINK) yakından takip ettiğini söyledi. Kripto para analistine göre, iki kripto para, devam eden kripto piyasası düzeltmesi sırasında gözle görülür şekilde daha fazla ivme yakalayacak gösteriyor. Analist şunları söyledi:

Mevcut piyasada yatırım yapmak istediğim iki altcoin var: MATIC ve LINK! Her ikisi de devam eden düzeltme ve geri çekilmelerden sonra hızla toparlanma yeteneği gösteriyor.

Analist, milyarder iş insanı Mark Cuban’ın  yakın zamanda Polygon’a yatırım yaptığını da belirtiyor.

Mark Cuban muhtemelen MATIC’i 0,80 dolar’dan  dipten satın aldı.

Cuban’ın web sitesi, Ethereum ağı için oluşturulan çoklu ölçeklendirme çözümüne yani MATIC’e yatırım yaptığını doğruladı.MATIC 18 Mayıs’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.68 dolar’a ulaştı, 23 Mayıs’ta 0.74 dolar’a düştü ve ardından neredeyse 2.45 dolar’a kadar V şeklinde bir toparlanma oluşturdu. An itibariyle, MATIC, 1.83 dolardan işlem görüyor.

Analist Polygon’un başarısının sırlarını açıkladı

Poligon (MATIC) kripto para gündeminin zirvesinde oturmaya devam ediyor. Altcoin, son yedi gün içinde, Uniswap dışındaki tüm büyük kripto para birimlerinden daha iyi performans göstererek, yüzde 35 değer kazandı. Analist, MATIC’in güçlü yükselişi trendinin arkasında, Polygon’un projesinin etrafındaki hype, Google BigQuery duyurusu ve Mark Cuban’ın yatırımı da dahil olmak üzere birkaç büyük neden olduğunu belirtti.

Polygon (MATIC)’un Başarısının Sırrı Bu 3 Faktörde Yatıyor.

9 Şubat’ta Matic ilk olarak Polygon olarak yeniden markalaşma planlarını açıkladı. O zamanlar umut verici metaverse projeleri ve entegre Matic Plasma Chain’i getirdiler. Plasma Chain’i uygulayarak Polygon, projeler için yerleşik ölçeklendirme çözümleriyle birinci katman bir Blockchain ağı sağlayabildi.

Bitcoin yorumu

Bitcoin‘e gelince, analist, günlük direnç ile haftalık destek arasında dar bir işlem aralığı oluşturduğu için dünyanın önde gelen kripto varlığının fiyat yörüngesinde daha fazla netlik beklediğini söylüyor. Analist şunları söyledi:

Burada, günlük ve haftalık destek/direnç arasında değişiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!