Usta Analist, Bu 3 Altcoin İçin Kısa Vadeli Ralli Bekliyor!

Popüler kripto para analist Michaël Van de Poppe, kripto para piyasalarını çevreleyen negatif duygulara rağmen, üç altcoin projesinin kısa vadeli beklentileri konusunda iyimser olduğunu belirtiyor.

Van de Poppe, ETH ve BNB’nin bu seviyeleri geçmesi gerektiğini söylüyor

Kriptoarena.com olarak analizlerine yer verdiğimiz kripto para analisti Michaël Van de Poppe, Twitter hesabında bulunan 614.500 takipçisine, önde gelen Smart Contract(akıllı sözleşme) platformu lider altcoin Ethereum (ETH)’un önemli bir düşük zaman dilimi desteğini geri almasının ardından hızlı bir ralli için hazır göründüğünü söylüyor.

Ethereum’un 1.100 dolar fiyat seviyesini aşması gerekiyor ve ardından 1.250 dolar seviyesini hedefleyebiliriz.

Lider altcoin projesi Ethereum(ETH), yıllık en düşük seviyesi olan 897 dolardan, yüzde 27 oranında bir artışla 1.185 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Analistin Ethereum’un ardından takip ettiği diğer altcoin ise kripto para borsası Binance’in yerel token projesi olan Binance Coin (BNB). Van de Poppe’ye göre, BNB yükselişine devam edebilmek adına hız kazanıyor.

Bunu daha önce paylaştım, burada tutulması gereken en önemli alan 215 dolar civarındaki bölgeydi. BNB için güzel bir alan olarak tutulmaya devam ediyor, bir sonraki 240 dolar veya 257 dolar seviyesine doğru ilerlemesini bekliyoruz.

Analist listesinde bu altcoin projesine de yer veriyor

Binance Coin(BNB), 2022 yılının en düşük seviyesi olan 186 dolar fiyat seviyesinden yaklaşık yüzde 25 oranında artış sonrasında 237.43 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Kripto para analisti Michaël Van de Poppe’nin radarında yer alan son kripto para birimi ise, merkeziyetsiz uygulamalar için tasarlanmış bir Smart Contract(akıllı sözleşme) platformu olan Fantom (FTM) bulunuyor. Kripto para uzmanına göre, FTM token yükseliş momentumunu sürdürebilmek için önemli bir destek alanını geri alması gerektiğini belirtiyor.

Altcoin projesi FTM’nin kritik seviyeyi değiştirmesi gerekiyor. Her şekilde iyi görünüyor, ancak 0,26 dolar seviyesinden geri dönebilmek için muhtemelen yeni zirvelere yükselişin devam etmesini tetiklemesi gerekli.

Van de Poppe tarafından Twitter adresinden paylaşılan grafiğe bakıldığında, 0,26 dolar seviyesinin üzerinde gerçekleşebilecek bir hareket sonrasında, FTM adına 0,29 dolara bir ralliyi tetikleyebilir. Fantom(FTM), 24 saat içinde yüzde 2.18 oranında bir yükseliş yaşadı ve bu yılın en düşük seviyesinden yüzde 22’nin üzerinde bir artışla 0.2639 dolar fiyat seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!