Usta Analist: Altsezon Kapıda! 2 Altcoin Boğa Koşusuna Hazır!

Yayınladığı yeni bir videoda Van de Poppe, 103 bin abonesine, Bitcoin’in 30 bin dolar’a düştüğü Mayıs ayı sonundaki sert düzeltmeye rağmen, önümüzdeki haftalarda kripto para piyasasında bir altcoin sezonunun başlayabileceğini söyledi.

Altsezon yaklaşıyor

Tüm altcoin piyasa değeri hala 21 günlük haftalık hareketli ortalamanın (21 WMA) üzerinde ve bu da kripto para birimi boğa koşusunun henüz tamamlanmadığını gösteriyor. Analist şunları belirtti:

Hala 21 WMA’nın üzerinde hareket ediyoruz, bu da yükselişe devam etme şansımızın önemli olduğu anlamına geliyor. Birçok altcoin USD ve Bitcoin çiftlerinde yeni zirveler yapacak. Altcoin piyasa değerinin şu anda 21 WMA’nın üzerinde tutulması, iyi bir yükseliş tetikleyicisi ve sahip olduğumuz ivmenin iyi bir sinyali, bu varsayım sayesinde, ilerlemeye devam edebileceğimiz ve hala çok güçlü bir yaz geleceğimiz var.

 

Analist, altcoin sezonun çok uzak olmadığına hala güçlü bir şekilde inandığını kaydetti. Piyasadaki son düşüşün sadece sağlıklı bir düzeltme  olduğunu öne süren analist, altsezon’un başlayabilmesi için BTC’nin 40 bin dolar seviyesini aşmasını ve ilk yirmide bulunan  kripto para birimlerinin de yüzde 30 ornınd rtış kaydetmelerini vurguladı. Poppe şunları söyledi:

Büyük bir altcoin sezonu geçirecek miyiz? Hala bir olasılık var ve hala ivmelerini sürdüreceklerini varsayıyorum. Biriktirmeye başlamanın zamanı geldi.

Analist: 2 altcoin boğa döngüsüne hazır

Van de Poppe, otomatik piyasa yapıcı Curve Finance’in (CRV), Bitcoin çiftinde (CRV/BTC) 100 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamaları yeniden almanın ve yükselişini sürdürmenin eşiğinde olduğunu iddia ediyor. Analist bu konud hakkında şunları söyledi:

 CRV şu anda direnç bölgesinde hareket ediyor, ancak 100 ve 200 günlük hareketli ortalamanın üzerine geri döndüğümüzü ve orada bize destek verdiğimizi varsayabiliriz ve bekleyebiliriz. Ardından, bu birikim aralığından yeni zirvelere doğru kırılmaya başlayabiliriz.

 

100 ve 200 günlük hareketli ortalama göstergelerinin altına düştükten sonra, zincirler arası borç verme platformu KAVA, tüccara göre Bitcoin (KAVA/BTC) karşısında yeni yılın en yüksek seviyelerine ulaşmaya hazır.

Daha yüksek tepeler ve daha yüksek alçaklar yaptığımızı ve KAVA için yeni bir döngüye girdiğimiz ivmenin değişmeye başladığını görebiliyoruz. Verdiğimiz kayıpları geri alıyoruz.