Uphold dan Latin Amerika kripto kullanıcılarına yatırım fırsatı

Uphold 25 Haziran itibariyle Latin Amerikadaki kullanıcıların dünyanın önde gelen şirketlerinin kısmi sahipliğini elde etmek için kripto para birimini kullanmalarına izin vereceklerini açıkladı.

Uphold Bitcoin başta olmak üzere tüm kripto para birimlerini destekliyor. Teoride kullanıcıları Amazon Apple Google veya Teslada 10.000 Satoshis kadar az bir pay kazanmaları olası görünüyor.

ABD hisse senetlerinin LATAMA uygun hale getirilmesi

Şirketin basın açıklamasına göre yeni hizmet bölgedeki milyonlarca insan için sermaye yatırımlarını uygun hale getiriyor:

“Önde gelen dijital para platformu Uphold bugün Latin Amerikada milyonlarca insana ilk kez ABD hisse senetlerine kolay ve uygun fiyatlı erişim sağlayan bir hisse senedi hizmeti başlattı.

Varlığın Korunması

Şirket Latin Amerikadaki birçok ülke için enflasyonun yerli halkınsağladığı küçük tasarrufları azalttığına inanıyor. JP Thieriot CEOsu yerli halk 2010 yılında bu tür bir hizmete erişebilseydi; servetlerini daha iyi koruyabileceklerini söyledi:

“ Haziran 2010da Upholdun 50 ABD dolarlık hisse senedine 1.000 dolar koyup bugün de paranızı Brezilya Realinde bırakmış olsaydınız 337 dolar ile karşılaştırıldığında yaklaşık 5.785 dolar değerine karşılık gelecekti ; Arjantin Pezosunda 50 dolar veya Venezüella Bolivarlarında bir kuruştan daha az. ”

Basın bülteninde işlem ücreti olmadığını ve minimum yatırımın 1 dolar olduğunu belirtiyor.

Comments (0)
Add Comment