Upbit, ALT ve PYTH İsimli İki Yeni Altcoin’i Platformuna Ekliyor!

Ünlü küresel dijital varlık borsası Upbit, 27 Şubat 2024’te altcoinler ALT ve PYTH’i yeni dijital varlıklar olarak eklediğini duyurdu.

Upbit, KRW ve BTC pazarlarına yeni dijital varlıklar ekliyor: ALT ve PYTH. ALT BTC paritesinde işlem görecekken, PYTH ise hem KRW hem de BTC piyasalarında listelenecek. Upbit, bu duyurunun ardından kullanıcılara para yatırma ve ticaret konularında rehberlik sağladı.

ALT ve PYTH için para yatırma desteği, duyurunun yayınlanmasından sonraki 3 saat içinde başlayacak. Önemli bir nokta olarak, ALT sadece Ethereum ağı üzerinden para yatırma işlemlerini desteklerken, PYTH ise BSC ve diğer ağlar hariç olmak üzere yalnızca Solana ağı üzerinden para yatırma işlemlerini kabul edecek.

Listeleme sonrasında, yaklaşık 5 dakika boyunca alım emirleri kısıtlanacak. Ayrıca, satış emirleri ALT ve PYTH için bir önceki günün kapanış fiyatının %10’unun altındaki fiyatlarda kısıtlanacak.

Piyasa emirleri ve rezerve edilmiş emirler, yeni dijital varlıkların eklenmesini takiben yaklaşık bir saat boyunca kısıtlanacak.

Yeni dijital varlıkların CoinMarketCap’te listelenen fiyatları, 27 Şubat 2024 itibariyle yaklaşık olarak ALT için 0.00000873 BTC ve PYTH için 789.15 KRW, 0.0000105 BTC olarak belirlendi.

Kullanıcıların hızlı piyasa dalgalanmaları nedeniyle potansiyel kayıplara karşı dikkatli olmaları için, bu fiyatları göz önünde bulundurmaları ve ticaret için ilk desteğin ardından dikkatli olmaları tavsiye edilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!