Ünlü Yatırımcı 4 Altcoin İçin Ciddi Yükseliş Bekliyor!

Real Vision CEO’su Raoul Pal, piyasalarda haftalarca süren sert düzeltmeden sonra 4 altcoin projesine işaret ediyor.

Yöneticiye göre, kripto para piyasası 2022’de ivme kazanacak

Sık sık altcoin analizleri yapan ünlü yatırımcı, bir dizi tweet’te 827.000 takipçisine kripto paralara yönelik duyarlılığın neden aniden düşüşe geçtiğini anlatıyor ve ardından yatırımcıların hem kısa hem de uzun vadede neler yapabileceklerini öneriyor. Uzman, ”, Enflasyon nedeniyle harcanabilir fazla gelirde yaşanan düşüşün kısmen sorumlu olduğunu düşünüyorum. Çoğu halving döngüsünde de görebileceğimiz gibi bu tür düzeltmeleri sıklıkla görüyoruz. Geçmişte yaşanan zararlar, yatırımcıların daha temkinli olmasına neden oluyor” açıklamasını yaptı.
Pal, kripto yatırımcılarına, son birkaç ayda yaşanan ani yükseliş ve düşüşlere rağmen fiyatların Mayıs 2021 seviyelerine döndüğünü hatırlatıyor. Daha fazla kurumsal yatırımcının sektöre geleceğine ve kripto paraların farklı endüstriler tarafından da benimseneceğine inanıyor. Yatırmcı, “Rekor katılımla bir patlama zirvesi görmedik. NFT‘lerde bir miktar spekülasyon gördük, ancak bu çoğunlukla zaten lider altcoin Ethereum yatırımcıları. Yeni kullanım durumları ile birlikte kurumsal benimseme devam ediyor. Ayrıca sanatçılar, müzisyenler ve önde gelen markalar sayesinde Web 3.0’ın önemi giderek daha fazla anlaşılıyor. Dönüm noktasındayız. Ve bence bu ayın sonunda Bitcoin ve altcoin piyasası ivme kazanacak ve gelecek yıla doğru, her şey yoluna girecek” ifadesini kullandı.

 İşte Pal’ın listesindeki altcoin projeleri

Ünlü CEO, 2022’ye bakıldığında, eski hedge fon yöneticisi, geleneksel finansal kurumlar kaynakları kripto para sektörüne tahsis ettikçe, yeni enerji ve katılımın takip edeceğini düşünüyor. Böylelikle fiyatlar da yükselecek. Piyasanın yeniden canlanmasnı beklerken, CEO, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), Terra (LUNA), Avalanche (AVAX) ve Solana (SOL) gibi altcoin projelerine bakıyor.
Analist, “Kaldıraç kullanmak istiyorsanız, yazabileceğiniz seçeneklere küçük primler ekleyin. Katman 1’ler BTC, ETH, LUNA, AVAX ve SOL daha iyi temel altcoin projeleri. NFT’ler en spekülatif olanı ancak aynı zamanda hızlı bir şekilde yeniden ivme kazanabilirler, bu yüzden mantıklı.” açıklamasını yaptı. Daga fazla altcoin haberi için, Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz. 
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!