Ünlü Milyarderin Altcoin Portföyü Ortaya Çıktı: 115 Altcoin!

Milyarder yatırımcı ve iş adamı Mark Cuban’ın Ethereum cüzdanı, altcoin tahsisleri ile dolup taşıyor. Zincir üstü verilere göre, Shark Tank yıldızının Ethereum cüzdanında şu anda önemli önde gelen altcoin’lerden nispeten daha az bilinenlere kadar 115 altcoin bulunuyor.

Cuban’ın cüzdanında yer alan altcoin yatırımları oldukça çeşitli

Ünlü milyarder Mark Cuban’ın cüzdandaki altcoin yatırımları, 115 projenin tümüne yatırım yaptığını doğrulamıyor. Milyarderin cüzdanındaki altcoin’lerin çoğu, dikkat çekmek isteyen projeler tarafından Cubanı’ın Ethereum adresine gönderilmiş olabilir. Ethereum (ETH)’da 1,500 dolarlık küçük bir yatırımın yanı sıra, cüzdanda 7,000 doların üzerinde Swaprol Token (SWPRL) ve madenciler yerine ödül sahiplerine ödeme yapan tartışmalı HEX (HEX) tokeninde 4,000 doların biraz altında yatırım bulunuyor.

Crypto20 (C20) ve B2U Coin (B2U) oldukça büyük bir yatırımı paylaşıyor. İki altcoin arasında sırasıyla 3.021 dolar ve 1.092 dolar tahsis edilmiş. Bu ilk 5 tahsisin ötesinde, kalan fonlar diğer 110 kripto para birimi arasında ince bir şekilde yayılıyor. Cuban ile daha açık bir şekilde bağlantılı olan iki altcoin yatırımı, katman-2 Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) ve merkezi olmayan Ethereum tabanlı ticaret platformu Injective Protocol (INJ) ise Cuban’ın web sitesinde listelenen bir düzine Blockchain projesinden yalnızca ikisi.

Ünlü milyarder altcoin projelerine verdiği desteği sürdürüyor

Mark Cuban, kripto para birimlerinin ve özellikle de altcoin projelerinin güçlü bir savunucusu oldu. Milyardere göre, Blockchain teknolojisinin veri odaklı sektörlerde şeffaflık ve güvenilirlikte devrim yaratma potansiyeli olduğunu görmek gerekiyor. Geçen hafta, dClimate CEO’su Sid Jha, Cuban’ın iklimsel veriler için merkezi olmayan bir ağ olan dClimate’e yatırım yaptığını duyurdu.

Ocak ayında, Cuban’ın portföyü, merkezi olmayan NFT pazarı Rarible’da takas edilemez bir token (NFT) bastıktan sonra ortaya çıktı. O sırada Cuban’ın cüzdanı, fonlarının çoğu borç verme protokolü Aave’ye bağlı olmasına rağmen, çeşitli merkezi olmayan finans (DeFi) projelerinin portföyüne sahipti. O zamandan beri Cuban bu altcoin cüzdanını neredeyse boşalttı. Kendisinin toplam halka açık yatırımları şu anda 22.860,55 dolar değerinde.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!