Ünlü Analist, Nisan Ayında Patlama Yapmasını Beklediği 12 Altcoin’i Paylaştı

Ünlü kripto para trader’ı ve analisti Austin Arnold, önümüzdeki ay patlama yapmasını beklediği 12 altcoin’i paylaştı.

İşte ünlü trader’ın Nisan ayı altcoin listesi.

MANA, SAND, GRT, THETA ve Daha Fazlası

Arnold, son videosunda, sanal emlak platformları Decentraland (MANA) ve Sandbox (SAND) ile listeye başlıyor. Kripto para trader’ı, sanal emlak alanının genel kabul görmesiyle platformların astronomik olarak büyüyeceğini, “Dünya daha da dijitalleşiyor ve Decentraland ve Sandbox, bu VR sanal gayrimenkul devriminde kendilerini büyük oyuncular olarak konumlandırıyor.” diyerek işaret ediyor.

Arnold, indeksleme protokolünü The Graph (GRT) ‘i 2021’de potansiyeli olan başka bir altcoin olarak adlandırıyor. GRT’ye ilişkin olarak, “Ethereum, Cardano, Polkadot veya bu akıllı sözleşmelerden herhangi biri dApp platformları dünyanın merkeziyetsiz süper bilgisayarı olacaksa, tüm bu bilgileri sorgulamanın bir yoluna ihtiyacımız olacak. İşte The Graph tam olarak bunu yapmayı hedefliyor.” diyor.

Kripto para trader’ına göre büyük patlamaya yapmaya hazırlanan bir diğer altcoin ise, ağa daha fazla özellik eklemek için kısa süre önce ana ağ (mainnet) lansmanını Haziran ayına erteleyen video akışı Blockchain’i Theta (THETA). Arnold, “Bunu Haziran ayına kadar zorlamalarının nedeni, şirketin, geliştirme ekibinin hala değiştirilebilir olmayan token (NFT) için bazı yapı taşlarını veya Theta mainnet 3.0 için NFT pazarını dahil etmeye çalıştığını belirtmesidir.” şeklinde açıklıyor.

Arnold’a göre, Merkeziyetsiz borsa Uniswap (UNI) likidite sağlayıcıları için onu “çok daha çekici” hale getirecek özellikler sunduğu için önemli bir potansiyele sahip.

İkinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum (ETH), daha fazla yatırımcı ilgisini topladığı için Arnold’un da listesine giriyor.

Arnold’a göre, Cardano’nun (ADA) Afrika’ya kamu-özel ortaklıkları yoluyla planlanan girişi, akıllı sözleşme platformunun fiyatı için iyi bir haber çünkü beşinci en büyük kripto para biriminin ekosistemini büyütecek bir konuma getiriyor.

Kripto para trader’ı, Nisan ayında patlamaya yapmaya hazır bir başka altcoin olarak kendisini “tam DeFi (merkeziyetsiz finans) ekosistemi” olarak adlandıran bir proje olan TrustSwap’ı (SWAP) işaret ediyor. Arnold, TrustSwap’in Ethereum ve Binance Smart Chain (BSC) dışında diğer Blockchain’lere genişlemesinin en büyük satış noktası olduğunu savunuyor. SWAP ile ilgili olarak, “Projelerin ilerleme kaydettiğini görmek çok güzel ve bu sadece BSC değil. Avalanche (AVAX), Algorand (ALGO) ve belirlenecek daha fazlasına gidiyorlar.” diyor.

Merkeziyetsiz borsa Polkastarter (POLS) ve çapraz zincir NFT protokolü SuperFarm (SUPER), Arnold’un merkeziyetsiz finans uzay balonları olarak patlama yapabileceğini söylediği diğer altcoin’ler. Arnold ayrıca, merkeziyetsiz oracle ağı Chainlink’i (LINK), yakın zamanda kendi ekosistemine merkeziyetsiz eşten eşe dosya depolama ağı Filecoin’i (FIL) çektiğinden, pek çok avantajı olan bir altcoin olarak isimlendiriyor.

Ünlü trader, “Chainlink, Filecoin’in akıllı sözleşme etkin blok zincirlerine bağlanmasına izin vermek için resmi olarak Filecoin ile entegre oldu. Dolayısıyla, herhangi bir DeFi altcoin’i gibi Filecoin’le birlikte çalışabilmelidir, dış dünyaya bağlanmalıdır ve bunu gerçekleştirmelerine izin vermek için Chainlink’i seçtiler.” diyor.

Birlikte çalışabilirlik ve ölçeklendirme çerçevesi Polygon (MATIC), kullanıcılar için gas maliyetlerini azaltmaya yönelik son çabalar nedeniyle kripto para trader’ının listesini tamamlıyor ve “Son zamanlarda daha düşük gas ücretleri için Ocean Protocol ile ortaklık kurdular. Polygon ekosistemin büyümeye devam ettiğini görüyoruz.” diyerek MATIC’in yükselişinin hikayesinin altını dolduruyor.

Comments (0)
Add Comment