Ünlü Analist Merekla Beklenen Yeni Portföyünü Açıkladı!

Kripto para analisti ve Coin Bureau’nun sunucusu Guy, yenil dijital varlık portföyünün içeriğini açıkladı

Yayınladığı yeni bir videoda Guy, kripto para portföyünün çoğunlukla piyasa değeri açısından ilk 20 arasında yer alan dijital varlıklardan oluştuğunu açıkladı.

Trader, en büyük kripto para birimi yatırımının Ethereum (ETH) ve ardından Bitcoin (BTC) olduğunu ekliyor.

“Sahip olduğum ilk kripto para birimi şu anda kripto portföyümün yaklaşık yüzde 27’sini oluşturan Bitcoin.”

”ETH şu anda toplam kripto varlığımın yüzde 30’undan biraz fazlasını oluşturuyor ve bu da onu portföy pastamın en büyük dilimi yapıyor. ”

Analistin portföyündeki üçüncü en büyük coin portföyün yaklaşık yüzde 10’unu oluşturan Polkadot’tur (DOT). CoinGecko’ya göre Polkadot şu anda piyasa değerine göre yedinci en büyük dijital varlık ve 42 milyon dolarlık bir değerlendirmede bulunuyor.

“Portföyümdeki üçüncü kripto para birimi Polkadot’dur ve DOT şu anda toplam kripto varlığımın tam olarak yüzde 9,34’ünü temsil ediyor.”

Başka bir Ethereum rakibi olan Cardano (ADA),analistin portföyündeki dördüncü en büyük yatırım. Cardano şu anda Polkadot’tan daha yüksek bir değere sahip ve an itibariyle 47 milyon dolarlık piyasa değeri var.

Analist ayrıca blockchain oracle Chainlink’e (LINK) sahip ve kripto para portföyünün yüzde 5’inden azını oluşturuyor.

“Chainlink, sahip olduğum beşinci kripto para birimi ve portföyümün yüzde 4’ünden biraz fazlası LINK’te.”

Guy, kripto para birimi yatırım stratejisinin, büyük rallilerden sonra kar  yapmayı garantileyen ve yalnızca gücünün yeteceği riskleri almayı içerdiğine dikkat çekiyor.

”Bazen, potansiyeli olduğunu düşündüğüm bazı yeni altcoin’lerede yatırım yapmayı düşünüyorum. Bu bazen karşılığını verir, ama bazen çok büyük risk. Bu nedenle portföyümün neredeyse yüzde 50’si her zaman BTC ve ETH’de. En büyük iki kripto para biriminde böylesine ağır bir tahsise sahip olmak kar oranımı düşürebilir, ancak bu beni rahat hissettiğim bir risk seviyesi ile karşı karşıya bırakıyor. “

Comments (0)
Add Comment