Ünlü Analist Açıkladı: Bu Altcoin Uçacak, Diğeri İse Çökecek!

Kripto para piyasaları son 1 haftalık süreçte düşüşler yaşasa da, kripto para analistleri bu altcoin için önümüzdeki dönemlerde yükseliş öngörüyor. İşte detaylar…

Popüler ETH rakibi altcoin Solana, önümüzdeki dönemlerde 80 doları görebilir!

Kripto para piyasaları tarafından tanınmış bir kripto para analistine göre, yaşanabilecek ufak ralliler sonucu Ethereum rakibi Solana (SOL), yüzde 100’lük bir artış gösterebilir. Kripto para piyasalarında Pentoshi olarak tanınan ünlü yatırımcı ve analist, Twitter üzerinden kripto para piyasası hakkında yorumlarda bulundu. Ünlü analist, 586.800 Twitter takipçisine Solana’nın (SOL) 42 doları aşması durumunda 80 dolara kadar çıkabileceğini söylüyor. Böyle bir yükseliş, Solana’nın anlık 38 dolarlık fiyatından yüzde 110’luk bir artış demektir. Analist, popüler altcoin için şu sözleri aktarıyor:

“Eğer Solana, 42 dolarlık seviyeyi aşabilirse, hemen ardından 58 – 60 dolarlık seviyeyi görebileceğine inanıyorum. Hatta 80 dolarlık seviyeye kadar bile çıkabilir.”

“Solana’nın eski seviyesine geri dönebileceğini düşünüyorum, en azından ay sonunda öncelikle bu seviyeleri aşabilir.”

Herhangi bir büyük ralliden bağımsız olarak Pentoshi, SOL’nin hala 140 dolar seviyesinde büyük bir dirençle karşı karşıya olduğunu ve kırılmadığı sürece tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşamayacağını da ekliyor.

Analist, Cardano ve Bitcoin hakkında da yorumlarda bulundu!

Popüler kripto para analisti Pentoshi, bir diğer yandan gözlerini Cardano (ADA)’ya çevirmiş bulunuyor ve ünlü yatırımcıya göre ETH rakibi halen büyük rallilere hazır gözükmüyor. Analist, büyük ETH rakibi için yıl sonuna doğru 0,51 dolarlık bir seviyeye düşüşü öngörüyor.

Öte yandan Cardano’nun konsolidasyon bölgelerinden anlık kırılmalar yaşayan birkaç altcoin’den biri olduğunu söylüyor.

“İzlenecek bir çok kritik nokta bulunuyor ve ADA gibi bazı altcoin’ler bu aralıkta konsolide edildikten sonra yeni kırılmalarla karşılaşıyor”

Popüler kripto para analisti Bitcoin hakkında da kritik yorumlarda bulundu. Ünlü kripto para analisti, takipçilerine karşı yaptığı açıklamada lider kripto para biriminin dar bir aralıkta işlem gördüğünü ve önümüzdeki dönemlerde o dar aralıkta sıkışıp kalabileceğini öngörüyor. Analistin sözleri ise şu şekilde:

Bitcoin bir aylık süre içerisinde aralığını değiştirmedi. Aslında bu aralıkta oldukça iyi bir oynaklık bulunuyor. Bu durum eninde sonunda değişecek. Bir süreliğine bu oynaklığın elimizdeki tek fırsat olabileceğini unutmamalıyız ve bu gibi bir sonraki kırılmadan en iyi şekilde yararlanmalıyız.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!