UniLend (UFT) Nedir?

UniLend (UFT) Nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. UFT platformu kendisini kısaca izinsiz bir DeFi protokolü olarak tanımlamaktadır. Özellikle spot ticaret hizmetlerini ve borç verme-alma işlevlerini aynı platformda birleştiren bir projedir. Özellikle diğer merkeziyetsiz finans protokolleri yalnızca 30 varlığı destekleyen, herkes merkeziyetsiz  ticaret ve borç verme-alma için UniLend üzerinde herhangi bir ERC-20 varlığını listeleyebilmektedir. Projenin yerel kripto para birimi ise UFT’dir.

UniLend projesinin amacı nedir?

UNF platformu, DeFi’nin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak için kurulan bir projedir. UniLend projesinin misyonu, mevcut DeFi’den hariç tutulan 29 milyar dolarlık ERC-20 Token’ları kadar DeFi alanını açmaktır. Aynı zamanda merkezi olmayan finansın gerçek potansiyelinin ortaya çıkarılmasını sağlamaktır. Bu mottoyla yola çıkmıştır. Proje başarılı şekilde kısa-orta vade hedeflerini yakalamayı başarmıştır. UniLend, DeFi çözümleri sayesinde ise önemli bir başarı elde etmiştir.

Spot ticaret hizmetlerini ve para piyasalarını akıllı sözleşmeler aracılığıyla borç verme ve ödünç alma hizmetleri ile birleştiren, izinsiz, merkeziyetsiz bir protokol olarak tasarlanmıştır. UFT Token’in yönetişim ağırlıklı oluşu ise dikkat çekmektedir. Teknik açıdan ETH ve Polygon ağı üzerinde izinsiz ödünç verme erişimi için UniLend Dapp’e sahiptir. Kısaca kapsamını yeni nesil DeFi hizmetleri seti olarak tanımlamaktadır. Proje, gelecek dönemde daha çok popülerlik kazanacak bu alana ilişkin önemli birçok çözümü bir arada sunmaktadır. Aynı zamanda birkaç etkili DeFi projesiyle geniş bir ekosistem inşa etme hedeflerine de sahiptir.

Avantajları neler?

  • Proje yeni nesil DeFi hizmetleri seti sunmaktadır.
  • İzinsizdir.
  • Çok zincirli DeFi çalışabilirliği sunmaktadır.
  • Ayrıca DeFi borç verme-alma kolaylığı sağlamaktadır.
  • Özellikle DeFi için flaş krediler imkanı sunmaktadır.

Dezavantajları neler?

  • Özellikle UFT simgesi piyasalarda riskli hareket etmektedir.
  • DeFi alanında gelecek sınırlamalardan etkilenebilmektedir.
  • Ayrıca sistem açıkları ve siber saldırılarla karşılaşabilmektedir.

UniLend (UFT) nedir? Nasıl satın alınır?

Şu anda UFT ile işlem yapılabilen borsalar; Binance, io, Uniswap, MEXC, Probıt, Wazirx’dir. Coin satın almak için ise bu aşamalar izlenmektedir:

İlk adım olarak UFT listeleyen borsanın web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonrasında borsanın hesap açma adımlarını izleyin. Bir diğer adım olan kimlik doğrulama ve onay süreçlerini tamamlayın. Bir diğer adım olan borsanın para yatırma adımlarını izleyin. Son adım olarak istenilen bakiye tutarınca UFT Coin’i seçerek alım emri oluşturun. Güvenilir hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!