TRON Mucidi, FTX Krizini Çözüyor: Bu 5 Altcoin İçin Müjde!

Bildiğiniz üzere daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz dev kripto para borsası Binance’in FTX’i satın almasıyla beraber yatırımcılar FTX borsası birçok spekülasyon ile ortaya çıktılar. Son günlerde gündemden düşmeyen FTX kripto para borsası, müşteri varlıklarını karşılayamadığının anlaşılmasıyla kapalı olarak iflas ettiği ortaya çıkarıldı. Peki ne olacak? Sırada ne var? TRON kurucusu Justin Sun, müjdeyi verdi!

TRON CEO’su Justin Sun’dan haber geldi!

Likidite problemleri  yaşanan FTX’te, likidite krizi pek çok yatırımcının iki gün boyunca paralarını çekememesine neden oldu. Binance’in FTX’i satın almasını umut eden yatırımcılar, Binance CEO’su CZ’den gelecek müjdeli haberi beklerken, Tron kurucusu Justin Sun’dan da bir mesaj geldi. Kripto para piyasalarının tanınan ismi Justin Sun tarafından yapılan açıkalamada, FTX’teki likidite krizinin sektörde büyük endişelere neden olduğunu duyurdu. Ekibi ile sorunun üstesinden gelebileceğini aktaran Justin Sun, çözüme odaklandıklarını aktardı.

Özellikle birçok kullanıcı tarafından paylaşılan TRON CEO’sunun sözleri ise “Kullanıcılarımızı korumak için her şeyi yaparız” sözleri oldu. Yatırımcılarımızı korumak için her şeyi yapacağız diyen Sun, FTX’ten çekilemeyen TRX, BTT, JST, SUN ve HT tokenlerin hepsini 1’e 1 oranında karşılayacaklarını söyledi.

Bir diğer taraftan popüler bir başka kripto para borsası Huobi ise benzer bir duyuruda bulundu. Huobi, FTX’te bakiyesi kalan yukarıdaki altcoin yatırımcılarının form doldurması istendi.

Kripto para piyasaları değer kaybediyor!

Bir diğer yandan kripto para piyasaları yaşanan son bu çöküş ile beraber sallanmaya devam ediyor. Birçok altcoin projesi FTX token çöküşüyle beraber fiyat seviyelerinde müthiş bir düşüş gördü. Anlık olarak, BTC yüzde 7 düştü ve yaklaşık 18.300 dolardan işlem görüyor. SOL ve SRM gibi diğer büyük Solana tabanlı tokenler, şimdiye kadar Bankman-Fried tarafından yoğun bir şekilde desteklenerek sırasıyla yüzde 21 ve yüzde 25 düştü. Anlık olarak fiyat seviyeleri ise sırasıyla, 18,52 ve 0,433973 dolar seviyelerine düştü.

Öte yandan Binance Coin ise yükselişe devam ediyor. Binance’in yerel tokeni BNB de sadece yüzde 6,8 düştüğü için koşullar göz önüne alındığında iyi performans gösteriyor. Öte yandan BNB daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere önce Binance’in FTX’i satın aldığı haberi üzerine yüzde 24 oranında değer kazandı. Anlık olarak BNB, 307 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!