Teknik Analize Göre, Bitcoin Yakında 20 Bin Doları Aşabilir

Bitcoin geçen haftaki en düşük seviyelerden bu yana güçlü bir ralli gördü. Ralli son birkaç saat içinde azalsa da Bitcoin geçen haftaya göre yüzde 10 daha yüksek işlem görüyor.

Analistler son fiyat zayıflığına karşın yükseliş yaşanacağını düşünüyor.

Analistler Bitcoinin şu anda teknik analizde “bayrak” olarak bilinen noktada işlem gördüğünü ifade etti.

Önde gelen bir analist olan CryptoDog yakın zamanda paylaştığı grafikte Bitcoinin önümüzdeki günlerde 20 bin doların üzerine çıkacağını ileri sürdü.  

BTCnin Temelleri Güçlü

JPMorgan analistleri Bitcoinin kurumsal olarak benimsenmesi nedeniyle güçlü temellere dayandığını söyledi: 

Massmutualın Bitcoin alımları varlığın kurumsal yatırımcılar tarafından benimsendiğini gösteriyor. Diğer sigorta şirketleri ve emeklilik fonları Massmutualı takip ettiği sürece önümüzdeki yıllarda ortaya çıkabilecek potansiyel bir talebin görülmesi mümkündür.

ABDde 100 milyon dolar değerinde BTC satın alan bir sigorta şirketi olan MassMutual bu benzeri görülmemiş makro zamanlarda dijital ekonomiyi benimsedikten sonra maruz kalma Bitcoini satın aldı.

Wall Street milyarderi Paul Tudor Jones bu yılın başlarında popüler bir araştırma raporunda BTC ile ilgili görüşlerini paylaştı:

“Bu varlık listesinden ilgimi çeken ve bir gün GMI tarafından öne çıkarılabilecek olan Bitcoindir. Ben para ya da kripto para düşkünü değilim. Yeni nesilin yaptığı gibi kripto varlıklara yatırım yapan bir Y kuşağından da değilim. Ancak sürekli değişiklik yaşayan ekonomik ortamda sermayemi korumaya çalışan bir yatırımcıyım. Bu global ekonomideki artışlara ilk cevabı veren araçlara yatırım yaptığından emin olmakla başlar. Bitcoinin son zaman dilimlerinde olumlu bir geri dönüşe sahip olduğu göz önüne alındığında varlığa güveniyorum.

Pandeminin devam etmesi BTCnin daha fazla yatırımcı tarafından önem görmesini sağlayacak gibi görünüyor.  

Comments (0)
Add Comment