Teknik Analistten Ripple ve Altcoin Sezonu Yorumu: XRP İçin Sırada Ne Var?

Kripto para piyasasında yakından takip edilen bir analist, Ripple ( XRP) konusunda iyimser ve altcoin’lerin Bitcoin (BTC)’inden daha iyi bir performans sergilemek için hazır olduklarını söylüyor.

 

Ripple fiyat hareketi, yüzde 300 artış kaydeden OriginTrail (TRAC)’a benziyor!  XRP, 3.40 dolara ulaşabilir!

Sektörde Credible Crypto olarak bilinen analist, 257.400 Twitter takipçisine Ripple (XRP)’ın fiyat ve teknik yapısının, Coinbase Pro’daki listelenmesini takiben yüzde 300’den fazla yükselen veri paylaşım protokolü OriginTrail’e çok benzediğini söylüyor. Analist, XRP’nin TRAC’a benzer bir  fiyat hareketi izlemesini ve kripto para birimini önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.40 dolara taşımasını bekliyor. Analist aşağıdaki XRP grafiğini paylaşarak, TRAC grafiği ve Ripple grafiği arasındaki benzerliklere dikkat çekti ve fiyatın yeni ATH’ye ulaşacağını iddia etti.

 

Ethereum’un yeni ATH’sine ulaşdıktan sonra analist,  yeni bir alt sezon başlatmak ETH’nin bir sonraki yükseliş ayağını bekliyor. Credible Crypto ayrıca, Bitcoin hakimiyetinin muhtemelen çoktan zirveye ulaştığını ve bir altcoin rallisinin önünü açtığını da sözlerine ekledi.  Analist: “ETH bugün yine ivme kazandı ve izlediğim kilit direnç bölgesinin üzerinde kapandı. Bu harika bir işaret ve BTC hakimiyetinin şimdiden zirveye ulaşmış olabileceğini ve Ripple da dahil altcoin’lerin  ETH liderliğinde bir ralliye başlamak üzere olabileceğini gösteriyor.” ifadesini kullandı.

 

Analist, Bitcoin için düzeltme bekliyor

Ripple ve altcoin’ler konusunda iyimser olan analist, Bitcoin hakimiyetinin düşmesinin BTC fiyatının düşeceği anlamına gelmediğini de söylüyor. Lider kripto para birimine daha yakından bakan Credible, Bitcoin’in  dönüm noktasında olduğunu söylüyor. Analizine göre, 63 bin ila 64 bin dolar seviyesindeki bir ret, BTC’yi 58 bin  dolarlık büyük destek seviyesine geri götürebilir. Analist, “63-64 bin dolar seviyesi reddedildi BTC. Şimdi yeni ATH’ye  çıkıp çıkmadığımızı karar vermek için dönüm noktasındayız” ifadesini kullandı
 

Bir kripto para analisti olan kingthies, XRP için 3 dolarlık bir hedef belirledi. Analist, altcoin’in yakında en iyi borsalarda yeniden listelenmesini bekliyor. SEC ve Ripple davası aitcoin için tam bir kabus oldu. Birçok borsadan de-list edilen altcoin, ATH’sine ulaşmayı başaramadı. Ancak güçlü topluluğu ve SEC davasındaki olumlu gelişmeler nedeniyle uzmanalr XRP konusunda iyimserliğini koruyor. XRP hakkında güncel haberler için Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (1)
Add Comment